bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гендер Зед шукає неЛГБТ-організації для цікавезної кооперації!
12.05.2023

До майбутньої співпраці запрошуються організації або ініціативні групи не з числа ЛГБТ-профільних.

Для нас кооперація цікава в першу чергу заради підвищення поінформованості щодо питань, які стосуються сексуальної орієнтації та боротьбу з дискримінацією в суспільстві по відношенню до ЛГБТ-спільноти. Для вас – вихід на нові аудиторії, осучаснення ваших політик, навчання вашого піарника чи піарниці, а, головне, вклад у розбудову кращого світу.

Які заходи заплановано?

• Тренінг для тренерів з питань Сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності
• Тренінг для PR-фахівців/чинь партнерських організацій
• Спільно інфокампанія,  в тому числі в соціальних мережах партнерських організацій та проведення освітніх заходів для аудиторій партнерських організацій.
• Впровадження політик інклюзії та різноманіття в партнерських організаціях.

Період реалізації: серпень 2023 року – березень 2024 року

Орієнтовний бюджет для реалізації всіх заходів: 294 000 грн. (на кожну з 5-ти організацій, які ми долучимо до співпраці)

Проєктом передбачені гонорари для представників та представниць організацій, які пройдуть навчання та будуть безпосередньо  впроваджувати активності.

Для того, щоб спробувати себе у співпраці та отримати цікавий (взаємний) досвід, просимо заповнити заявку: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRZ67pb4KpKU-_QaeIgLeergp9cKNZbHvrd13si2Een0Za5Q/viewform

Заявки приймаються до 15 червня 2023 року включно. У разі виникнення запитань – звертайтеся за електронною адресою [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.