bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у тендері на закупівлю комп’ютерного обладнання
12.05.2023

ГО “Донбас СОС” створена у 2014 році для надання координаційної підтримки людям, що постраждали від збройної агресії РФ. Більше інформації про організацію можна знайти тут

УВКБ ООН, Агентство ООН у справах біженців, – це глобальна організація, яка присвячує свою діяльність порятунку життів, захисту прав та побудові кращого майбутнього для біженців, вимушено переміщених громад та осіб без громадянства. Більше інформації можна знайти тут

У 2017 році УВКБ ООН в Україні створило гарячу лінію для правової допомоги  внутрішньо переміщеним особам. Крім того, гаряча лінія також охоплювала біженців та шукачів притулку. Роботу гарячої лінії забезпечує парнерська організація УВКБ ООН, ГО «Донбас СOС».

 

Предмет тендеру

ГО “Донбас СОС” запрошує Постачальників надати пропозиції на придбання комп’ютерного обладнання в рамках проєкту “Operation of UNHCR Hotline”(UKR01/2023/000000309), а саме:

  • - ноутбуки;

  • - комп’ютерні миши;

  • - гарнітури.

 

ВАЖЛИВО: Технічні характеристики товару описані у Додатку А до цього запрошення

 

Умови закупівлі

  • Умови оплати - безготівкова форма. Валюта розрахунку - Українська гривня.

  • Вартість  товару включає в себе всі витрати, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, а також послугу з доставки товару.

  • Надавач товару є фізичною особою-підприємцем або юридичною особою, платником податку 2,3 групи або платником податку на прибуток на загальних підставах, зареєстрований  згідно з законодавством України.

  • Фінансова пропозиція повинна бути актуальною не менше 14 днів з дати закінчення прийняття пропозицій на участь у тендері.

  • Орієнтовний строк доставки - до 14 робочих днів.


Документи, які складають запрошення до участі у тендері

Зазначені нижче додатки є невід’ємною частиною цього Запрошення до участі у тендері:

 

Уточнюючі запитання та додаткова інформація: приймаються не пізніше 19 травня 2023 до 12:00 на  [email protected]


Вимоги до пропозиції

Пропозиція повинна складатися з двох окремих частин:

1.Технічна пропозиція: 

Технічна пропозиціяповинна складатися з ретельно заповнених:

Технічна пропозиція повинна повністю відповідати зазначеним характеристикам у запиті (Додаток А: Технічні характеристики). Необхідно зазначити будь-які відхилення.

  • Додаток D.Реєстраційна форма постачальника. 

  • Реєстраційі документи, що підтверджують можливість виконувати економічну діяльність у відповідної сфері. Документи, які можуть підтвердити технічні характеристики запропонованих товарів, сертифікати якості. Інші документів, що вважаються учатсником тендеру важливими. 

ВАЖЛИВО: Ні в якому разі, інформація стосовно цін не повинна бути присутня у технічній пропозиції, в іншому випадку це може призвести до відхилу пропозиції.

 

2.Фінансова пропозиція: 

Фінансова пропозиціяповинна бути надана в Українській гривні (UAH) та бути подана згідно з Формою фінансової пропозиції (Додаток С). Фінансові пропозиції за іншою структурою розглядатися не будуть. 

Учасник повинен вказати вартість  товару, що включає в себе всі витрати, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, а також послугу з доставки товару.

 

Подання тендерної пропозиції 

Пропозиція складається з двох частин, які надсилаються окремими листами на електронну адресу [email protected]:

  1. технічна складова:

- заповнена форма Технічної пропозиції;

- заповнена Реєстраційна форма постачальника;

- Реєстраційні документи постачальника, що підтверджують відповідну економічну діяльність наявними КВЕДами;

Тема листа Технічнапропозиція на закупівлю комп’ютерного обладнання № ITB2023-12/05/ назва організації”

  1. фінансова складова:

- заповнена форма Фінансової пропозиції

Тема листаФінансовапропозиція на закупівлю комп’ютерного обладнання № ITB2023-12/05/ назва організації”

 

ВАЖЛИВО: Фінансова та технічна пропозиції повинні бути надіслані окремими листами на електронну пошту ГО “Донбас СОС”[email protected]. 

Усі документи мають бути надіслані у форматі PDF з підписом та печаткою.

ВАЖЛИВО: Фактом подання пропозиції ви підтверджуєте, що ознайомлені та погоджуєтесь з Кодексом постачальників.

Дата і час закінчення прийняття пропозицій: 02.06.2023 - 23.59 за київським часом

Пропозиції, надіслані після крайнього терміну подачи, розглядатися не будуть. Пропозиції, які не відповідають умовам цього Запиту, не розглядаються.

ГО “Донбас СОС” на власний розсуд може продовжити термін подання тендерних пропозицій, письмово повідомивши про це всіх можливих постачальників.

 

Оцінка пропозицій та вибір переможця торгів відбуватиметься з наступних етапів:

  1. Оцінка технічної відповідності запропонованих товарів  згідно критеріям, що наведені у Додатку А, Технічна характеристика. Усі характеристики повинні відповідати наведеним.

Оцінка реєстраційних документів учасника торгів. Перевірка постачальника на можливість здійснювати економічну діяльність, що підтверджена відповідними КВЕДами.

 

  1. Фінансова оцінка буде проводитися тільки для тих постачальників, які пройшли технічну перевірку. 

За результатами оцінки фінансової пропозиції буде обрано переможця тендеру.


Усі постачальники, які працюють з ГО “Донбас СОС” повинні дотримуватись високих етичних стандартів та не порушувати права людини, не використовувати дитячий труд, мати нульову толерантності до фактів сексуальної експлуатації та наруги. ГО “Донбас СОС”залишає за собою право відхилити пропозиції постачальників, які не дотримуються цих стандартів.

Під час закупівель ГО Донбас СОС дотримується усіх принципів Кодексу етики та поведінки постачальників ООН та вимагає від своїх контрагентів також дотримання цих принципів, які виражається у відсутності конфлікту інтересів та протидії шахрайству та корупції. Попереджаємо, що Постачальники ні за яких обставин не повинні пропонувати гроші для отримання контракту. Співробітники ГО Донбас СОС не можуть отримувати вигоду від подарунків та знаків гостинності та утримуються від заборонених дій. Закупівлі проводяться абсолютно неупереджено і без будь-яких переваг, а співробітники абсолютно нетерпимі до шахрайства та корупції.

Фактом подання пропозиції ви підтверджуєте, що ознайомлені та погоджуєтесь з Кодексом постачальників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.