bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «Розвиток потенціалу місцевих ГО в Громадах Дніпропетровської та Львівської областей»
26.05.2023

Проєкт триватиме з травня по вересень 2023 року та буде присвячений розвитку потенціалу та соціальній інтеграції. Через навчання громадян та партнерство з місцевою владою ми прагнемо розширити можливості місцевих громадських організацій. Наша кінцева мета — посилити роботу мультимедійних коворкінгів, перетворивши їх на жваві центри громадської активності та сприяти дискусіям і воркшопам у різних сферах.

Ми з гордістю запрошуємо до цієї подорожі Дрогобицьку, Перещепинську, Покровську, Трускавецьку, Львівську та Дніпровську територіальні громади. Разом ми можемо створити сприятливе та інклюзивне середовище, де процвітають ідеї й співпраця, де люди обмінюються знаннями. 

Чому ми взялися за цей проєкт? Нашою основною мотивацією є розв’язання нагальних проблем, з якими стикаються вразливі верстви населення, зокрема ВПО, у сфері освіти, працевлаштування та психотерапевтичної реабілітації. Оснащуючи місцеві ГО необхідними навичками та ресурсами, ми прагнемо покращити їх здатність відстоювати та ефективно задовольняти потреби цих громад.

Проєкт охоплює широкий спектр заходів, спрямованих на сприяння соціальній інтеграції та стійкості. Ми проведемо офлайн курс «Soft skills для ГО та громадських активістів», що матиме 3 навчальних модулі та вчитиме належному управлінню ГО та проєктами, лідерству, фасилітації та управлінню подіями.

Ми прагнемо досягти відчутних результатів завдяки реалізації даного проєкту серед яких: 

  1. Посилити потенціал місцевих ГО, що дозволяє їм ефективно співпрацювати з іншими зацікавленими сторонами та відігравати важливу роль у розробці політики та планах реконструкції громади. Окрім курсу задля досягнення мети ми придбаємо 13 ноутбуків, 6 зарядних станцій, 6 багатофункціональних принтерів, 6 проєкторів для потреб громадських організацій.
  2. Розвинути мультимедійні коворкінги, що діють як динамічні центри для залучення громадськості, де люди можуть збиратися разом, обмінюватися ідеями та брати участь у різних заходах.

Наш проєкт ґрунтується на переконанні, що громадянське суспільство відіграє ключову роль у формуванні наших спільнот і сприянні позитивним змінам. За допомогою партнерства, активної участі та розширення можливостей ми можемо побудувати суспільство, яке цінує інклюзивність, стійкість та участь громадян.

Слідкуйте за aсоціацією органів місцевого самоврядування “Асоціація учасницького розвитку громад” на Фейсбуці 

Ми продовжуємо наш шлях до соціальної інтеграції та розвитку спільноти. Разом ми можемо зробити тривалий вплив! 

Проєкт Асоціації учасницького розвитку громад “Розвиток потенціалу місцевих ГО в Громадах-партнерах Дніпропетровської та Львівської областей” у  рамках проєкту “Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України” співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine.

 

Контакти

  • У разі виникнення запитань напишіть комунікаційній менеджерці проєкту Анні Пономарьовій - [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.