bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інвест офіс – місце підсилення українського бізнесу
14.06.2023

У вересні 2022 за ініціативи Львівської обласної військової адміністрації, Львівської міської ради та Бізнес-школи УКУ відчинив двері «Інвест офіс» – консультаційна платформа інструментів для підсилення бізнесу. Очолив організацію Тарас Єлейко – експерт з 15-ти річним досвідом в інвестиційно-фінансовому менеджменті та управлінні активами державного та приватного секторів.

«Наше завдання інформувати про наявні можливості, навчати ними користуватися та підсилювати підприємців ресурсно. Ми спрощуємо життя бізнесу на всіх етапах його функціонування. Від пошуку інвестицій для старту, до безповоротного фінансування для підсилення та розвитку. Це особливо важливо зараз, коли в країні війна», – розповідає Тарас Єлейко, керівник Інвест офісу.

Основа роботи офісу підбір та консультації мікро, малого і середнього бізнесу для отримання грантового та іншого безповоротного фінансування.

За час роботи експерти «Інвест офісу» проконсультували понад 500 підприємців та допомогли залучити сумарно більше 20 мільйонів гривень. Ці гроші бізнес використовує для розвитку існуючих підприємств, запуску нових ідей та, навіть, для покриття навчань і маркетингу. 

Чому консультації по фінансових програмах стали фундаментом роботи, пояснимо мовою цифр:

«У 2022 році ми спільно зі Стамбульським центром розвитку підприємництва провели дослідження стану та потреб бізнесу Львівського регіону. За його результатами, 46% підприємців ніколи не користувалися зовнішнім фінансуванням. Недостатня обізнаність про беззворотні програми підтримки та гранти, складність їх пошуку та підбору не дозволяє масово і ефективно використати цей інструмент». 

Щоб подолати цей виклик команда проводить консультації для бізнесу та допомагає залучати грантове фінансування. А цю ініціативу підтримали ПРООН в Україні та Western NIS Enterprise Fund. 

Окрім того, «Інвест офіс» ініціював створення веб-платформи, яка обʼєднує всі можливості для бізнесу Львівського регіону та країни. Раніше, щоб знайти додаткове фінансування підприємці витрачали час на пошук через різні веб-портали. Сьогодні аналітики офісу збирають всі актуальні програми підтримки та інвестиційні можливості регіону на одній онлайн-платформі, роблять інформацію максимально зручною для практичного використання. Також на сайті є інформація про земельні ділянки та обʼєкти нерухомості Львівського регіону. Це допомагає підприємцям, які планують розширення або релокуються знайти кращий варіант під свої потреби. 

Звернутися за консультацією можуть як підприємці, так і ті, хто тільки мріє про створення власної справи. Адреса: м. Львів, вул. М.Скорика (Чайковського), 13. Більше інформації на сайті:https://www.investoffice.lviv.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.