bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вибір постачальника паливних брикетів для реалізації БФ «Право на захист»
20.06.2023

ЗАПРОШЕННЯ ДО ТЕНДЕРУ: № Q2-T460-ITB

Вибір постачальника паливних брикетів для реалізації БФ «Право на захист», м. Київ

ДАТА ТА ЧАС ЗАКРИТТЯ:03.07.2023 – 10.00 ЗА КИЇВСЬКИМ ЧАСОМ

 

1. Вимоги

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує кваліфікованих постачальників та/або виробників для участі в конкурсі на постачання та доставку паливних брикетів.

Місце доставки: Доставка здійснюєтся постачальником безпосередньо до бенефіціарів (до домогосподарств). Перелік територіальних громад та розподіл домогосподарств наведений у Requirements. Детальна точна адреса надається за 7-10 робочих днів до доставки. З метою дотримання безпекових умов, необхідно повідомлення ПнЗ за 120 робочих годин щодо автомобіля, номеру ТЗ, планового маршруту та паспортних даних всіх учасників у зв’язку із забезпеченням конвою для супроводу вантажу. Доставка здійснюється в робочі дні та передбачає обов’язкове узгодження.

Кількість товару до поставки згідно з територіальною належністю:

  1. 1.       Запорізька область, Широківська громада – 370 домогосподарств
  2. 2.       Дніпропетровська область, Грушівська громада – 377 домогосподарств
  3. 3.       Харківська область

- Липецька громада - 85 домогосподарств

- Золочівська громада – 65 домогосподарств

- Ізюмська громада – 213 домогосподарств.

Термін доставки: Переможець конкурсу повинен вказати найкращий можливий термін доставки в технічній специфікації (Додаток А).

Важливо. БФ «Право на захист» та/або CARE (донор) можуть здійснювати вибіркову перевірку упаковок під час розвантаження з метою перевірки вмісту пакування. Переможець тендеру погоджується надати дозвіл на проведення такої перевірки якості до 1% від загальної кількості комплектів. У разі порушення якості постачальником будь-які витрати, спричинені такою перевіркою, несе постачальник.

 

2. Інформація про тендер

2.1. Документи запиту:

Наступні додатки є невід’ємною частиною цього тендеру:

  • Запит
  • Додаток A: Технічні характеристики,
  • Додаток B: Форма фінансової пропозиції,
  • Додаток С: Кваліфікаційні документи,
  • Requirements (вимоги).

 

2.2. Підтвердження отримання

Будемо вдячні за ваш лист-підтвердження отримання цього запиту, якщо ви надішлете його на електронну пошту i.trufanova@r2p.org.uaіз зазначенням наступного:

• Ваше підтвердження отримання цього запиту,

• Повідомлення про намір або відсутність наміру подати тендерну пропозицію.

 

2.3. Запит на роз’яснення

Учасникам тендеру пропонується надіслати свої запити, якщо потрібні будь-які роз’яснення щодо цього запиту, на електронною поштою на i.trufanova@r2p.org.ua.

Кінцевий термін для таких роз’яснень – 30.06.2023 до 17:00 за київським часом.

2.4. Пропозиція

Усі пропозиції повинні бути підготовлені українською мовою та з використанням лише Додатків, наданих як частина цього запиту. Тендерні пропозиції, подані в інших форматах, до розгляду не приймаються.

Пропозиція учасника має складатися з наступного:

  • Технічні умови (заповнений Додаток А та необхідні супутні документи);
  • Форма фінансової пропозиції (заповнений Додаток В);
  • Кваліфікаційні документи (та заповнений Додаток С);
  • Установчі документи вашої організації.

Пропозиція повинна включати вартість доставки та розвантаження паливних брикетів безпосередньо до бенефіціарів (до домогосподарств).

Переможець повинен перевірити всі паливні брикети перед відправкою на склад ПнЗ.

Усі паливні брикети, відхилені через невідповідність вимогам технічних специфікацій, повинні бути замінені постачальником без додаткових витрат для ПнЗ.

2.4.1 Технічні характеристики

Технічна пропозиція не повинна містити жодної цінової інформації, пов’язаної з цим тендером. Не виконання такої вимоги може призвести до дискваліфікації. У поданій технічній пропозиції має бути чітко вказано, чи товар відповідають заданим специфікаціям.

Кожна пропозиція оцінюватиметься на основі критеріїв «Відповідає/Не відповідає» щодо виконання попередніх умов, зазначених у додатках А та С.

2.4.2. Форма фінансової пропозиції

Фінансова пропозиція повинна бути подана у вигляді заповненого Додатку B. Пропозиції подаються в національній валюті    в гривнях.

Всі  пропозиції надавати з урахуванням умов доставки DDP (на адреси, вказані у Requirements).

Умови оплати —  100% післяоплата або ж передплата не більше 10% на рахунок постачальника

Прохання до учасника тендеру залишити свою пропозицію дійсною протягом 14 робочих днів після кінцевого терміну подання.

2.5. Оцінка тендерної пропозиції

Оцінювання проводитиметься із залученням донора, як глядачів у 3 етапи:

1. Технічна складова буде оцінюватися на основі надання оцінки - «Відповідає» або «Не відповідає». Щодо умов подання пропозицій. Перевірка поданої технічної пропозиції проводиться комітетом з технічної оцінки ПнЗ у відповідності до попередніх умов, що описані вище; з подальшою відміткою «Пройшов» або «Не пройшов»

2. Оцінка технічної документації (додаток А та С) проводиться  комітетом ПнЗ. Лише пропозиції з оцінкою «Пройшов» по всіх пунктам, будуть допущені до подальшої оцінки.

Представник донора може проводити належну перевірку або аналіз попередніх даних будь-якого учасника, обраного випадковим чином. Якщо результати такої належної перевірки або аналізу довідкових даних вкажуть на невідповідність учасника тендеру, такі результати будуть викладені у звіті та передані для подальшого розгляду/ обговорення комітетом.

3. Аналіз фінансової складової буде проводитися лише для тих учасників, які пройдуть технічну оцінку.

Усі пропозиції від постачальників будуть оцінюватися на основі:

• умови доставки DDP бенефіціар (домогосподарство), загальна вартість.

2.6. Подання заявок

Подання заявок здійснюється на тендерній площадці за посиланням:

https://zakupki.prom.ua/commercial/tenders/R-UA-2023-06-19-1000020-k

«БФ «Право на Захист» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань. Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг БФ «Право на Захист» реалізує політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, закликаємо постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду. Учасники торгів, які вважають, що при процесі подання, оцінки пропозицій або присудження контракту, представники Фонду вчиняли дискримінаційні порушення, факти шахрайства, недоброчесні дії, мали місце факти зловживань, можуть подати скаргу на електронну пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.