bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відновимо житло разом
22.06.2023

Проєкт «Відновимо житло разом» є ініціативою Благодійного фонду “Мій дім Україна”, і спрямований на вирішення житлових проблем сімей, постраждалих від війни.

БФ «Мій дім – Україна» анонсує початок благодійного проєкту “Відновимо житло разом”, за яким передбачається надання допомоги з ремонтом пошкодженого житла для 10 сімей Бучанського району  Київської області ( м. Ірпінь, смт Гостомель, с. Озера), зокрема здійснюватиметься  заміна вікон,  ремонт покрівлі, стін, утеплення фасадів, відновлення систем опалення та інші роботи, згідно запитів постраждалих родин.

 Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation та Фонду імені Федора Шпига.

Мета проєкту - забезпечити необхідними ремонтними роботами приватні  житлові будинки, щоб сім’ї могли мати належні умови для проживання вдома.

Реалізація проєкту дозволить:

- покращити поточні житлові умови та створити умови для повернення до своїх домівок для 10 сімей або ж 36 людей;

- надати економічну підтримку бенефіціарам;

- покращити психологічний стан бенефіціарів;

- стимулювати економічний розвитку регіону - за рахунок закупівлі товарів у місцевих виробників/постачальників, а також через повернення людей додому;

- підтримати територіальні громади в реалізації завдань по забезпеченню постраждалих сімей житлом та подоланні наслідків збройної агресії рф

Zagoriy Foundation та Фонд імені Федора Шпига надали фінансову підтримку для реалізації даного проєкту. Обидві фундації вже довгий час займаються підтримкою соціальних проєктів та благодійних ініціатив і докладають всіх зусиль, щоб допомогти тим, хто потребує найбільшої уваги та допомоги.

Проєкт «Відновимо житло разом» - один з прикладів, як спільні зусилля та партнерство українських благодійних фондів долає існуючі виклики та допомагає людям і громадам вирішувати житлове питання  - масштабний виклик, що виник через війну.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.