bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля меблів для харчоблоку комунального закладу
03.07.2023

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО»» в межах проєкту «Облаштування прихистків – покращення умов перебування ВПО та дітей», який реалізується в межах Програми «Разом ми - Шелтер», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України, оголошує проведення відкритого конкурсу на закупівлю меблів для харчоблоку комунального закладу «Первомайський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №16 «Усмішка» Первомайської міської ради Харківської області.

Для участі у конкурсі з вибору постачальника меблів для харчоблоку, просимо вас надати цінову пропозицію на товари, які перелічені у Додатку 1 до оголошення, заповнену за «Формою на отримання цінової пропозиції», що знаходиться у Додатку 2 до оголошення.

У вартість закупівлі повинна бути включена доставка товару до місця призначення – Харківська область, м. Первомайський, 4 мікрорайон (ДНЗ №16)

Форма оплати: безготівковий розрахунок

Умови участі у конкурсній закупівлі:

  1. Лист-заявка від учасника (в довільній формі з обов’язковим зазначенням про бажання прийняти участь у конкурсі, обізнаність з умовами проведення конкурсу, наявність досвіду постачання аналогічних товарів та згодою на обробку персональних даних);
  2. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (наявність відповідних видів економічної діяльності, інформація про посадових осіб тощо);
  3. Витяг з реєстру платників єдиного податку/ПДВ;
  4. Заповнена Форма на отримання цінової пропозиції (Додаток 1), з зазначенням найменування торгової марки та характеристик товарів, засвідчена підписом уповноваженої особи та печаткою (за наявності);
  5. Приклад договору;
  6. Цінові пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу пропозицій, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару.

Дата оголошення про конкурс: 03 липня 2023 року.

Термін подання конкурсних пропозицій: 10 липня 2023, 16-00 за Київським часом.

Кінцевий строк постачання товару: не пізніше 30 серпня 2023 року.

Оголошення переможця відбудеться після погодження донорської організації, яка фінансує проєкт.

Методика обрання переможця конкурсу.

Серед поданих цінових пропозицій БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО»» відбирає  цінові пропозиції, які подані за формою, яка вказана у цьому оголошенні. З відібраних цінових пропозицій обирається пропозиція з :

  1. найнижчою ціною;
  2. відповідає мінімальним вимогам якості товару;
  3. скоріший термін поставки товару.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 3 робочих днів з дати закінчення строку на подання цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі будуть повідомлені всім учасникам не пізніше 4 робочих днів з дати погодження обраного переможця донорською організацією, яка фінансує проєкт, шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам закупівлі електронною поштою.

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками:

Проєкт «Облаштування прихистків – покращення умов перебування ВПО та дітей» реалізується БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО» у межах Програми «Разом ми – Шелтер», що виконується Фонд Східна Європа за підтримки Гуманітарний Фонд Для України - Ocha @OCHAUkraine.

#CBPFs #UkraineHumanitarianFund #InvestInHumanity

Контакти

  • Кошарний Андрій за номером +380994841232
  • електронна пошта [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.