bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на проведення ремонтних (будівельних) робіт для закладів освіти у Чернігівській області
11.07.2023

Благодійна організація «Благодійний фонд «Сміливі» реалізує проєкти з відновлення в громадах України постраждалих від російської збройної агресії, шляхом консолідації проактивних українців та закордонних партнерів.

Місія Фонду – консолідувати українців у волонтерський рух для спільного відновлення країни, зміцнення взаємодопомоги, а головне – відновлення довіри один до одного. У рамках нашого проєкту “Сміливі Відновлювати” з початку травня 2022 року залучено понад 2000 волонтерів з України, Європи, США, Канади та Австралії. Волонтери допомогли розібрати завали, відремонтувати дахи та вікна у 228 приватних будинках та 153 квартирах у Києві, Харківській та Херсонській областях. Загалом допомогу надано 381 родині (близько 800 постраждалих).З початку війни в Україні знищено чи пошкоджено значну кількість освітніх закладів, які наразі потребують відновлення. 
Наразі Фонд розпочинає проєкт «Відбудова місцевих шкіл для стійкості» з відновлення 12-ти навчальних закладів у Харківській, Чернігівській та Київській областях. Всі ці школи постраждали від російського вторгнення та окупації. 
Цей тендер є гуманітарним проєктом Фонду в рамках програми «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe» за фінансової підтримки Служби зовнішньополітичних інструментів Європейської комісФонд має намір відновити до стану, придатного для експлуатації за цільовим призначенням, пошкоджені заклади освіти у Чернігівської області, а саме: Мрин. Лихачівський ліцей Мринської сільської ради. Україна, с. Лихачів, вул. Шевченка, 6, Ніжинського району Чернігівської області.Ічня. Дорогинський ліцей. Україна, Чернігівська область, Прилуцький район, с. Дорогинка, вул. Набережна, 3.Нова Басань. Новобиківський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Новобасанівської сільської ради Чернігівської області. Україна, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Новий Биків, вул. Шевченка, 1.Борзна. Шаповалівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Борзнянської міської ради Чернігівської області. Україна, Ніжинський район, с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9.
Фонд запрошує кваліфіковані компанії, які зареєстровані в Україні, надати пропозицію з фіксованою ціною для укладення разового договору (ів) для надання послуг з відновлення/проведення поточного ремонту двох (2) освітніх закладів, які проходять окремими лотами.
Важливо: змінено орієнтовний перелік будівельних послуг за лотами 1 і Поточний ремонт лотів включає виконання будівельних робіт/послуг та придбання будівельних матеріалів виконавцями послуг за рахунок коштів Фонду (в подальшому для зручності - «Будівельні послуги»):
Лот 1.Мрин. Лихачівський ліцей Мринської сільської ради. Україна, с. Лихачів, вул. Шевченка, 6, Ніжинського району Чернігівської області.
Лот 2.Ічня. Дорогинський ліцей. Україна, Чернігівська область, Прилуцький район, с. Дорогинка, вул. Набережна, 3.
Лот 3.Нова Басань. Новобиківський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Новобасанівської сільської ради Чернігівської області. Україна, Чернігівська область, Ніжинський район, с. Новий Биків, вул. Шевченка, 1.
Лот 4.Борзна. Шаповалівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Борзнянської міської ради Чернігівської області. Україна, Ніжинський район, с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9.

Фонд проведе оцінку для кожного Лота окремо. Зацікавлені учасники тендеру можуть подати заявку на будь-який ЛОТ або на всі ЛОТи.
ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ТЕНДЕРНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ
ПРОЄКТИ ДОГОВОРІВ:

https://docs.google.com/document/d/104siqlcKn7FIQAJ9ZKMIHe-dRt4yq0yh/edit?usp=sharing&ouid=101861070479023186727&rtpof=true&sd=true 

ДОДАТКИ А1, В: 

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1IVdp3766wdpIn1TbVQtZ0wpUz4Q6d1wi 

Термін надання послуги: 2 місяці, але не довше 01.10.2023 року
Послуга має включати:Поточний ремонт лотів включає виконання будівельних робіт/послугПридбання будівельних матеріалів
Ваша пропозиція повинна містити наступні два пакети документів:- Технічна пропозиція.- Фінансова пропозиція.
Наступні додатки є невід’ємною частиною запиту на оголошений тендер:Додаток А: Технічне завдання (ТЗ);Додаток А1: Відомість обсягів робіт;Додаток B: Проектна схема (з зазначенням приміщень, що підлягають поточному ремонту по кожному з закладів освіти);Додаток B1: Фотофіксація стану об’єкту.Додаток С: Реєстраційна форма постачальника.Додаток D: Кодекс постачальника
Методика технічної оцінки пропозицій (наведена у цій пропозиції).Форма фінансової пропозиції по кожному з лотів (готується учасниками);Загальні умови контракту на Будівельні послуги (наведено у пропозиції та ТЗ).Порядок документального оформлення результатів Будівельних послуг. (визначається договором з підрядником).

Свої пропозиції, а також питання щодо оголошеного тендеру просимо надсилати на електронну адресу: [email protected] Тендерні пропозиції необхідно надсилати ТІЛЬКИ електронною поштою на адресу до 14.07.2023 до 23:59.

Вимоги до виконавців щодо подання документації:
Копія свідоцтва про реєстрацію в ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань з роком заснування не менше ніж три (3) роки до кінцевого терміну подачі заявки для участі в тендері.
Документ(и) про реєстрацію підприємства в податковій службі України.
Прийняття умов договору з фондом на Будівельні послуги на умовах Фонду.
Прийняття Кодексу постачальників.
Прийняття умов оплати Фонду.
Подання балансів за 2020 – 2022 рр. з чітким зазначенням обороту компанії за ці роки.

Контактна особа: [email protected] Віталій Селик 0677757399

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.