bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні
12.07.2023

   Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує закупівлю за процедурою «Запит цінових пропозицій» предмету закупівлі згідно коду ДК 021:2015: 33190000-8 Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні  (Пересувна система піднімання і переміщення пацієнта з живленням від батареї, код НК 024:2019: 12330 - Пересувна система піднімання і переміщення пацієнта з живленням від батареї) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

    Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».

 Кінцевий термін подання пропозицій: «26» липня 2023 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 1 750 641,00 грн.

 Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

 Строк поставки: 90 (дев’яносто) календарних днів з дати підписання договору.

 Місце поставки Товару: відповідно до адрес отримувачів, які наведені у Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

    Умови поставки:

Поставка Товару вiдбуватиметься з урахуванням норм чинного законодавства України, вимог та стандартiв на умовах DDP (за правилами Iнкотермс 2010).

Поставка Товару може здійснюватися Постачальником партіями відповідно до заявок Замовника.

Місце поставки Товару: на склад Постачальника з подальшою доставкою за адресами  отримувачів Товару згідно Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Доставка Товару, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником в межах загальної ціни Договору.

Постачальник Товару зобов’язується за 5 (п’ять) робочих днів до дати поставки надати для попереднього ознайомлення Замовнику наступні документи, завірені печаткою Постачальника:

- накладну на Товар, що буде постачатися;

- копії сертифікатів органів з оцінки відповідності на Товар.

Попереднє постачання Товару повинне бути здійснене на склад Постачальника для перевірки Товару представниками Замовника (перевірка кількості, якості і комплектності).

Після перевірки Товару представниками Замовника та встановлення відповідності Товару умовам Договору, Замовника підписує видаткову накладну Постачальника на Товар.

Після підписання видаткової накладної на Товар в день отримання Замовником Товару Постачальник приймає Товар відповідно до акту приймання-передачі на відповідальне зберігання з подальшою доставкою Товару відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний власними силами та за власний рахунок здійснити поставку та розвантаження за адресами згідно з Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару» та передати Товар отримувачам, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару». Вказані послуги окремо не сплачуються та повинны бути включені до загальної ціни Товару.

Постачальник разом із Товаром зобов’язується передати для підписання отримувачам Товару наступні документи:

-  три екземпляри товаро-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Під час отримання Товару отримувачі Товару підписують наступні документи:

-  три екземпляри товарно-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам  за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Зазначені в цьому пункті документи повинні бути підписанні отримувачами Товару, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Транспортні витрати, вантажно-розвантажувальні роботи, послуги доставки Товару за адресами згідно Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару», здійснюються за рахунок Постачальника.

Після того як буде здійснена доставка та передача Товару отримувачам, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару», Постачальник зобов’язується передати Замовнику від кожного отримувача Товару наступні документи:

-  один екземпляр товарно-транспортної накладної (другий екземпляр залишається у отримувача Товару, а третій екземпляр у Постачальника);

-  один екземпляр видаткової накладної про передачу Товару отримувачу (другий екземпляр залишається отримувачу Товару), що підтверджує здійснення доставки Товару за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 7 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

     Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «Цінова пропозиція на закупівлю предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015: 33190000-8 Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні  (Пересувна система піднімання і переміщення пацієнта з живленням від батареї, код НК 024:2019: 12330 - Пересувна система піднімання і переміщення пацієнта з живленням від батареї)» - до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 334-56-89.

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.