bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит на закупівлю: Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні
12.07.2023

   Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує закупівлю за процедурою «Запит цінових пропозицій» предмету закупівлі згідно коду ДК 021:2015: 33190000-8 Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні  (Медичні функціональні ліжка, код НК 024:2019: 34873 — Меблі для лікарень механічні) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

     Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Медико-технічні вимоги».

   Кінцевий термін подання пропозицій: «26» липня 2023 року до 13:00 (включно) за київським часом.

  Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

  Очікувана вартість закупівлі: 41 575 950,00 грн.

    Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

  Строк поставки: 90 (дев’яносто) календарних днів з дати підписання договору.

 Місце поставки Товару: відповідно до адрес отримувачів, які наведені у Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

    Умови поставки:

Поставка Товару вiдбуватиметься з урахуванням норм чинного законодавства України, вимог та стандартiв на умовах DDP (за правилами Iнкотермс 2010).

Поставка Товару може здійснюватися Постачальником партіями відповідно до заявок Замовника.

Місце поставки Товару: на склад Постачальника з подальшою доставкою за адресами  отримувачів Товару згідно Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Доставка Товару, навантажувально-розвантажувальні роботи здійснюються Постачальником в межах загальної ціни Договору.

Постачальник Товару зобов’язується за 5 (п’ять) робочих днів до дати поставки надати для попереднього ознайомлення Замовнику наступні документи, завірені печаткою Постачальника:

- накладну на Товар, що буде постачатися;

- копії сертифікатів органів з оцінки відповідності на Товар.

Попереднє постачання Товару повинне бути здійснене на склад Постачальника для перевірки Товару представниками Замовника (перевірка кількості, якості і комплектності).

Після перевірки Товару представниками Замовника та встановлення відповідності Товару умовам Договору, Замовника підписує видаткову накладну Постачальника на Товар.

Після підписання видаткової накладної на Товар в день отримання Замовником Товару Постачальник приймає Товар відповідно до акту приймання-передачі на відповідальне зберігання з подальшою доставкою Товару відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний власними силами та за власний рахунок здійснити поставку та розвантаження за адресами згідно з Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару» та передати Товар отримувачам, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару». Вказані послуги окремо не сплачуються та повинны бути включені до загальної ціни Товару.

Постачальник разом із Товаром зобов’язується передати для підписання отримувачам Товару наступні документи:

-  три екземпляри товаро-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Під час отримання Товару отримувачі Товару підписують наступні документи:

-  три екземпляри товарно-транспортної накладної;

-  два екземпляри видаткової накладної про передачу Товару отримувачам  за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Зазначені в цьому пункті документи повинні бути підписанні отримувачами Товару, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Транспортні витрати, вантажно-розвантажувальні роботи, послуги доставки Товару за адресами згідно Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару», здійснюються за рахунок Постачальника.

Після того як буде здійснена доставка та передача Товару отримувачам, що визначені Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару», Постачальник зобов’язується передати Замовнику від кожного отримувача Товару наступні документи:

-  один екземпляр товарно-транспортної накладної (другий екземпляр залишається у отримувача Товару, а третій екземпляр у Постачальника);

-  один екземпляр видаткової накладної про передачу Товару отримувачу (другий екземпляр залишається отримувачу Товару), що підтверджує здійснення доставки Товару за всіма адресами, відповідно до Додатку № 6 «Перелік установ-отримувачів товару».

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 7 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

     Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «Цінова пропозиція на закупівлю предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015: 33190000-8 Медичне обладнання та вироби медичного призначення різні  (Медичні функціональні ліжка, код НК 024:2019: 34873 — Меблі для лікарень механічні)» - до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 334-56-89.

 

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.