bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Формула успіху» оголошує тендер про проведення тренінгу по написанню грантів
17.07.2023

Громадська організація “Формула успіху” оголошує тендер на проведення дводенного навчального тренінгу за участі 4 членів організації по написанню грантових проектів (16 годин) в режимі офлайн. Супровід та консультування тренером в позатренінговий час процесу написання грантового проекту (15 год.)

Мета- актуалізація знань і умінь з успішного написання грантових проектів, що включатиме знання із алгоритму написання. Вміння здійснювати моніторинг і оцінку актуальних проектів (визначення ефективності та результативності проекту). Ведення супровідної документації та звітності за проектом. Зазначені навики та вміння сприятимуть реалізації різноманітних проектів, спрямованих на успішне виконання цілей організації.

Цінова пропозиція - 23500 грн.

Тендер оголошується в рамках програми: “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”

Вимоги до виконанців - досвід роботи, лист-звернення, що міститиме план робіт, очікувані результати, цінова пропозиція.

Критерії відбору постачальника послуг

Мінімум 5 років досвіду надання подібних послуг, ваідповідність програми потребам організації, ціна. Бажано рекомендації інших отримувачів даної послуги.

Всі кандидати мають бути зареєстровані та верифіковані на порталі www.cd-platform.org і надіслати посилання на свої профайли до 21 липня 2023 року на електронну адресу: [email protected]  з позначенням теми листа ”Тендер”

Для кого надаватиметься послуга - члени ГО

Кількість учасників - 4 члени організації

Контактна особа -Наталія 067-996-14-86

Сплата податку на додану вартість (ПДВ) за кошти гранту не дозволяється. Якщо вартість послуги провайдера включає ДПВ - сума ПДВ не може бути сплачена за кошти гранту.

Контакти

  • 067 996 14 86 Наталія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.