bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру з закупівлі ремонтних робіт
20.07.2023

Павлоградська міська громадська організація «Агенція економічного розвитку міста Павлоград» в межах грантового проєкту «Створення Центру ділової активності та громадських ініціатив “І де Я”» в м. Павлоград, що реалізується за підтримки ПРООН в рамках проекту NDICI-GEO-NEAR/2022/436-306 «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні» за підтримки Європейського Союзу, оголошує відкритий тендер на закупівлю ремонтних робіт в частині приміщень Центру ділової активності та громадських ініціатив “І де Я”» в м. Павлоград.

Дата оголошення про тендер: 20.07.2023 року

Термін подання тендерних пропозицій: 12-00 07.08.2023 року

 Предметом закупівлі є ремонтні роботи в частині приміщень Центру громадських ініціатив «І де Я» відповідно до Робочого проекту РП 5-05/2021 «Переобладнання та переоснащення офісних приміщень в житловому будинку по вул. Центральна, 90 в м. Павлоград Дніпропетровської області (Капітальний ремонт) (Коригування)» та Технічного завдання.

 

Детальний опис робіт, що оголошуються

Строк виконання робіт: протягом 90 календарних днів від дати підписання Договору підряду.

У вартість робіт повинні бути включені всі витрати: обладнання, матеріали, транспортні – доставка за адресою вул. Центральна, 90 в м. Павлоград Дніпропетровської області, податки, та інше, передбачене Законодавством України.

 

Оплата робіт: за актами виконаних робіт, у разі необхідності аванс – не більше 20% вартості, подальша оплата – за актами виконаних робіт по мірі надходження коштів від ПРООН

Вимоги до Підрядника – виконавця робіт – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення всіх необхідних закупівель та виконання ремонтних робіт у відповідності до Робочого проекту РП 5-05/2021 та Технічного завдання (додається - Додаток 2 до цього оголошення) у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали всіх необхідних супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір підряду, рахунки-фактури, акти виконаних робіт, довідки про вартість виконаних робіт)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається – Додаток 1 до цього оголошення);
  4. Кошторисна документація;
  5. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні роботи, довідка в довільній формі з інформацією про виконані аналогічні роботи з номерами телефонів замовників робіт, тощо)
  6. Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку та ін.)
  7. Довідка в довільній формі про кількість та кваліфікацію персоналу.
    1. Довідка в довільній формі про наявність обладнання, необхідного для виконання ремонтних робіт, що є предметом цього тендеру.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Ціна.

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до  20.07.2023 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.