bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Керівництво та мотивація членів громадських організацій
29.07.2023

ННІ «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна розробила серію коротких анімованих відео в рамках проєкту «Розробка цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров’я» за підтримки проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

 
Хочемо познайомити Вас з модулем “Керівництво та мотивація членів громадських організацій”, дані анімовані відео присвячені особливостям залучення волонтерів до реалізації ініціатив громадської організації та координації їх діяльності, інструментам розвитку та мотивації членів громадської організації.

Успіх громадської організації визначають люди, а не теорії, що народжуються в головах науковців. Майстерність і творчий потенціал кожного члена команди, залучення до спільної справи, зацікавленість і захопленість, віра в себе та кінцевий результат є запорукою успішного розвитку громадської організації. 

https://youtu.be/CJwOTv84Po0 - Волонтери як члени команди громадської організації: як залучати та координувати
 
https://youtu.be/b6clMIKkpX8 - Розвиток персоналу громадської організації
 
https://youtu.be/nNwafCH6bm4 - Мотивація трудової діяльності членів громадських організацій
 
Пам’ятайте: ваше найбільше багатство – це ваші кадрові ресурси!

Контакти

  • +380990149195 - Юлія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.