bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Інші завершальні будівельні роботи
09.08.2023

   Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує запит цінових пропозицій на закупівлю ДК 021:2015 - 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи (Поточний ремонт приямків в Державній установі «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 41), в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

   Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Дефектний акт».

 Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  «17» серпня 2023 року до 13:00 (включно) за київським часом.

 Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 Очікувана вартість закупівлі: 300 000,00 грн.

  Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 календарних днів.

  Термін надання послуг: з дати підписання договору – до 22.12.2023 року.

     Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected]  з зазначенням у темі листа: «Цінова пропозиція на закупівлю ДК 021:2015 - 45450000-6 - Інші завершальні будівельні роботи (Поточний ремонт приямків в Державній установі «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: м. Київ, вул. Ярославська, 41)» - до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) 334-53-16.

 Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України.
  • Оплати проводяться Замовником згідно з затвердженого кошторису протягом 5 (п’яти) робочих днів на підставі та з моменту підписання Сторонами Акту приймання виконаних будівельних Робіт (Форма № КБ-2в).
  • Наявність власних ресурсів, необхідних для виконання замовлень (складські приміщення, обладнання для будівельних робіт, персонал тощо).

 Критерії оцінки цінових пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:  Ціновий критерій.

 Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

2)        заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції» разом із кошторисною документацією:

-          дефектний акт;

-          договірна ціна;

-          підсумкова відомість ресурсів;

-          локальний кошторис;

3)        дозвіл та ліцензію на виконання відповідних видів робіт, інші документи (якщо це передбачено чинним законодавством України);

4)        підписаний Додаток № 2«Дефектний акт»;

5)        витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

6)        статут або інший установчий  документ (для юридичних осіб) та/або опис з кодом, необхідним для доступу до електронних документів Учасника (виписка, статут);

7)        підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

8)        іншу інформацію і документами, які учасник вважає за необхідне подати.

   Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: Додаткову інформацію можна отримати у головного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, за телефоном: (044) 334-53-16, е-mail:  [email protected].

 

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.