bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Філантропія незалежності: 32 організації, що вплинули на розвиток українського суспільства
24.08.2023

Українська філантропія невпинно розвивається, а за останні два роки стався безперечний бум серед громадських організацій та благодійних фондів. Їхня робота безпосередньо впливає не тільки на бенефіціарів, а й на розвиток громадянського суспільства, ситуацію на фронті та представлення України на світовій арені. 


ГО «Philanthropy in Ukraine» разом з Happy Monday створили спецпроєкт «Філантропія Незалежності», де 32 неприбуткові організації та діляться власним досвідом, мотивацією та досягненнями. 

Громадська організація «Philanthropy in Ukraine» працює над модернізацією екосистеми філантропії, щоб підвищити видимість, системність та ефективність роботи неприбуткових організацій в Україні. 

Проєкт покликаний познайомити українців ближче з неприбутковим сектором, відкрити завісу до внутрішньої роботи та показати, як їхня діяльність впливає на розвиток суспільства та життя країни в цілому. 

«Ми прагнемо розширювати уявлення про неприбутковий сектор, знайомити українців ближче з командами та людьми, які безпосередньо долучені до його розвитку. Спецпроєкт досить масштабний: 32 організації та фонди розповіли про свою роботу. Звісно, це тільки частина змінотворців в нашій країні, але вже завдяки цьому спецпроєкту ми можемо дізнатися трошки більше про їхню діяльність» — розповідає співзасновниця ГО «Philanthropy in Ukraine» Анна Нішніанідзе. 

Спецпроєкт можна знайти за посиланням.


 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.