bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Звіт «Стратегічне партнерство України та ЄС у сировинній галузі: аналіз ризиків та переваг»
15.09.2023

ГО “Нова Енергія та інші члени РГЗ УНП ФГС СхП провели дослідження та сформували аналітичний звіт “Стратегічне партнерство України та ЄС у сировинній галузі: аналіз ризиків та переваг” в рамках проєкту «Підтримка діяльності УНП ФГС СхП у 2021-2023 рр.», який реалізує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ГО “Нова Енергія” і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу чи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Метою аналітичного звіту є попереднє дослідження питання співпраці в сфері критичної сировини України та з ЄС з огляду на ризики перетворення України на сировинний додаток до економіки ЄС, водночас необхідності заміщення російської сировини, зменшення залежності ЄС від китайської, водночас створення необхідної бази для зеленого переходу, загрози для довкілля та якості життя українців. 

Щоб отримати більше важливої інформації та зрозуміти, як стратегічне партнерство у сировинній галузі може сприяти сталому розвитку та процвітанню, будь ласка, перейдіть на сторінку ГО “Нова Енергія” та завантажте звіт за посиланням

 

Контакти

  • https://nova-energiya.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.