bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тендер на закупівлю послуги: поточний ремонт приміщень
19.09.2023

LogoБЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ВИПУСКНИКІВ ГЛУХІВСЬКОГО АГРОТЕХНІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ  в межах грантового проекту «Створення належних умов для коротко- та довготермінового проживання ВПО та населення, яке постраждало вн6аслідок воєнних дій у м. Глухів Сумської області», грантова угода № M4EG-RRP-LVGA-2023-01, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуги «Поточний ремонт приміщень четвертого поверху гуртожитку №2 ВСП «Глухівський агротехнічний фаховий коледж Сумського НАУ».

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_M4EG-RRP-LVGA-2023-01_назва учасника» до 04.10.2023 року.

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 4 жовтня 2023 року, 18:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 18 години 04.10.2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 10.10.2023 року.

Тендерне оголошення, зразок тендерної форми та технічне завдання додається нижче.

 

Бажаємо вам успіху!

Контакти

  • Овсянко Денис
  • моб. телефон 066-8113990

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.