bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю продуктів харчування для продуктових наборів
20.09.2023

Громадська організація «ЙЕС» (далі – «Організатор») оголошує відкритий тендер на закупівлю продуктів харчування для продуктових наборів.

Закупівля здійснюється відповідно до Угоди про співпрацю в рамках проєкту, укладеною між Естонською радою у справах біженців (ERC) та ГО «ЙЕС», з метою досягнення цілей Проєкту під назвою «Багатогалузева програма допомоги основним потребам у постраждалих від конфлікту сільських районах у Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Харківській областях», що фінансується Офісом ООН з координації гуманітарних питань (OCHA) за рахунок Українського гуманітарного фонду (УГФ).

До участі у відкритому тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані відповідно до законодавства України, мають досвід роботи у відповідній сфері, мають необхідну матеріально-технічну базу, здійснюють діяльність відповідно до КВЕД, що є предметом закупівлі, мають змогу постачання товарів/надання послуг, що відповідають характеристикам, національним/міжнародним стандартам якості та безпеки. У відкритому тендері можуть брати участь міжнародні компанії (нерезиденти України), належним чином зареєстровані відповідно до законодавства своєї країни, з дотриманням вимог цієї процедури закупівлі. Якщо учасник відкритого тендеру є нерезидентом України, він може подавати свою тендерну пропозицію іншою мовою, з обов’язковим її перекладом українською мовою.

Детальний опис товарів/послуг, що оголошується, зазначається у вкладенні до оголошення.

Дата оголошення відкритого тендера: 20.09.2023.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 05.10.2023 до 00:00 (за київським часом).

Предмет закупівлі відкритого тендера: продукти харчування для продуктових наборів.

Вимоги до предмета закупівлі: у вкладенні до цього оголошення.

Строк постачання товарів/надання послуг: партіями, протягом 5 робочих днів з дня отримання заявки від організатора.

Умови оплати: післяоплата, впродовж 60 (шістдесяти) календарних днів з моменту отримання товару (партії товару).

Запитання щодо відкритого тендеру можуть надсилатися в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 02.10.2023 включно.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідатимуть умовам, визначеним організатором процедури закупівлі цього відкритого тендера.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару/надання послуги.

Тендерні документи учасника мають бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (сканкопій з оригіналу документу чіткої якості у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу організатора: [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_продукти харчування для продуктових наборів_назва учасника» до 05.10.2023, а також у письмовій формі із зазначенням «Відкритий тендер: закупівля продуктів харчування для продуктових наборів» за адресою: 69095, Запорізька область, місто Запоріжжя, вулиця Українська, будинок 50, у строк до 05.10.2023 до 16:00 (за київським часом). Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, розгляду не підлягатимуть.

У строк до 04.10.2023 до 16:00 (за київським часом) за адресою: 69095, Запорізька область, місто Запоріжжя, вулиця Українська, будинок 50, учасниками тендеру мають бути надані зразки продуктів харчування, що пропонуються ними для продуктового набору (повної комплектації).

Визначення переможця відкритого тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій відповідно до умов, визначених у даному відкритому тендері.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

Учасник цієї процедури закупівлі (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам, визначеним організатором тендеру.

Учасник відкритого тендеру, надсилаючи документи для участі у цій процедурі закупівлі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Вкладення до оголошення про проведення відкритого тендера:

-          Вимоги до предмета закупівлі.

 

Контактна особа: Бончужна Єлизавета

Телефон: +380974567475

Контакти

  • Контактна особа: Бончужна Єлизавета. Телефон: +380974567475. E-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.