bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю комплектів термобілизни
25.09.2023

Тендер на закупівлю комплектів термобілизни.

 

             Громадська організація « Наше Відродження – Донбас Україна»  оголошує відкритий тендер на закупівлю комплектів термобілизни з довгим рукавом для щоденного носіння.

           Дана закупівля здійснюється в рамках виконання проєкту «Забезпечення термобілизною жителів м. Красногорівка для безпечного проживання в зимових умовах », за Угодою №2-210-HUM-23 від  19 вересня 2023 року, укладеною з ГО «Наша допомога»  у рамках виконання проєкту “ІНТЕГРОВАНА ГУМАНІТАРНА ВІДПОВІДЬ В УМОВАХ ВІЙНИ ТА ПІСЛЯВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ”, що проваджується МБФ «Альянс громадського здоров’я», та за фінансової підтримки  Шведської церкви та за технічної підтримки й координації благодійної організації Christian Aid (Велика Британія).

Дата оголошення відкритого тендера: 26.09.2023року.

Предмет тендеру: «Комплект термобілизни з довгим рукавом для щоденного носіння»

Вимоги до Учасників: До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, які:

1) належним чином зареєстровані за Законодавством України; 

2) мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі зокрема товарами, що є предметом тендеру; 

3) постачальник має здійснити доставку зазначених наборів за власний рахунок у вказаний строк та у вказаній кількості Новою поштою до м. Курахове, Донецької області.

4) постачальник має надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо);

5) реєстраційні документи: 

виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи;

документ, що підтверджує право підпису;

для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;

для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку

довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;

6) довідка про відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції, визначених частинами 1 та 2 ст. 17 Закону «Про публічні закупівлі»: 

вчинення злочинів, скоєних з корисливих мотивів;

вчинення економічних злочинів (анти конкурентних дій);

вчинення корупційних порушень;

вчинення правопорушень, пов’язаних з використанням дитячої праці або будь-якими формами торгівлі людьми;

заборгованість у сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

порушення справ про банкрутство;

наявність інших обставин для відмови в участі у процедурі закупівлі.

Затверджені сканкопії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів тендерної документації.

Тендерні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) характеристики товару до кожної позиції (Додаток 1);

2) ціну за одиницю товару та загальну суму з ПДВ згідно специфікації (Додаток 1);

3) умови оплати (перевагою буде післяплата);

4) умови та строки поставки до м. Курахове;

5) оплата товару здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника (перевагою буде післяплата);

6) пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом та печаткою.

Інформація про вимоги до товару технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником ( Додаток 1).

Товари повинні відповідати міжнародним стандартам якості, безпеки, мати сертифікати якості на тканину та продукцію, якщо це передбачено Законодавством України.

Кількісні характеристики комплекту термобілизни з довгим рукавом для щоденного носіння:

1) чоловічий у кількості 80 шт. за розмірами згідно Додатку 1;

2) жіночий у кількості 120 шт. за розмірами згідно Додатку 1;

Якщо ростові параметри по розмірам відрізняються від прикладу наданого замовником згідно Додатку 1, про це необхідно зазначити у тендерній документації.

        До розгляду будуть прийматися пропозиції Учасників, які нададуть зразок зазначеної продукції за адресою замовника: 08205, м. Ірпінь, вул. Новоскольська буд.28,кур’єрською доставкою із зазначенням назви Учасника до закінчення прийому пропозицій, для ознайомлення та підтвердження відповідності запропонованого товару технічним вимогам Замовника. 

У разі ненадання зразків, пропозиція Учасника розглядатися не буде. 

Усі надані зразки будуть повернуті Учасникам протягом 14 календарних днів після закінчення прийому тендерних пропозицій.

Перевага буде надана тому постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни, якості, строків та умов поставки.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 09.10.2023 до 00:00 (за київським часом).

Строк постачання товарів/надання послуг:  протягом 7 робочих днів з дня отримання заявки від організатора.

Вимоги до предмета закупівлі: у вкладенні до цього оголошення.

Запитання щодо відкритого тендеру можуть надсилатися в електронному вигляді за електронною адресою  [email protected] до 06.10.2023 включно.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідатимуть умовам, визначеним організатором процедури закупівлі цього відкритого тендера.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення передачі товару/надання послуги.

Тендерні документи учасника мають бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та в електронному вигляді (сканкопій з оригіналу документу чіткої якості у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу організатора: [email protected] з темою листа «Відкритий тендер утеплений комплект термобілизни з довгим рукавом для щоденного носіння _ назва учасника» до 09.10.2023, а також у письмовій формі із зазначенням «Відкритий тендер: утеплений комплект термобілизни з довгим рукавом для щоденного носіння» за адресою: м. Ірпінь, Нова пошта, Поштомат 68/68, у строк до 09.10.2023 до 16:00 (за київським часом). Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, розгляду не підлягатимуть.

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

  1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді Новою поштою. Тендерні пропозиції, що надійдуть електронною поштою розглядатися не будуть.
  2. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).
  3. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.
  4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.
  5. Тендерна пропозиція має бути поміщеною у конверт формату А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника або підписом у декількох місцях, щоб виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття організацією тендерних пропозицій.
  6. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і повертається організацією на адресу відправника.
  7. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Підписанням та поданням своєї тендерної пропозиції учасник погоджується з наступним:

Учасник ознайомлений з Кодексом поведінки постачальників (https://www.theglobalfund.org/media/6014/corporate_codeofconductforrecipients_policy_ru.pdf )

  • участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників конкурсних торгів забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.

Визначення переможця відкритого тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій відповідно до умов, визначених у даному відкритому тендері.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження:

Учасник цієї процедури закупівлі (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам, визначеним організатором тендеру.

Учасник відкритого тендеру, надсилаючи документи для участі у цій процедурі закупівлі, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

РОЗКРИТТЯ ТЕНДЕРНИХ ПРОПОЗИЦІЙ УЧАСНИКІВ ТОРГІВ ВІДБУДЕТЬСЯ:

«11» жовтня 2023 року, о 12 год. 00 хв. за київським часом.

Методика обрання переможця конкурсних торгів. Спочатку серед поданих тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора відбираються пропозиції, які відповідають технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Оголошенні. З відібраних тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора конкурсних торгів обирається тендерна пропозиція з найнижчою ціною та учасник, який подав таку тендерну пропозицію, оголошується переможцем конкурсних торгів.

Засідання Комітету та укладання протоколу про вибір постачальника товарів/робіт/послуг має відбутись в день розкриття тендерних пропозицій (зазначено в оголошенні) або протягом 5 (п’яти) робочих днів, якщо тендерні пропозиції учасників потребують додаткового вивчення та/або уточнення. Копії всіх документів за результатами даного конкурсу будуть надсилатись організації-донору на затвердження. Після затвердження останньою вони можуть бути оприлюднені. Про результати процедури закупівлі буде повідомлено не пізніше 5 (п’яти) календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень всім учасникам конкурсних торгів (тендеру) поштою або електронною поштою.

Вкладення до оголошення про проведення відкритого тендера:

-          Вимоги до предмета закупівлі

Додаток 1

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––—

Контактна особа: Геращенко Ганна

Телефон: +380953147214

Контакти

  • Контакти: Геращенко Ганна; тел. +380953147214; [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.