bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вчителі та психологи Київської області для співпраці
28.09.2023

Дорогі вчителі та психологи,

 
Ми, в команді ГО “Фонд Маша” вже понад рік щодня боремося за психічне здоров’я українок. 
Ми реалізували проєкт “Незламна мама” – 3 тижнева програма реабілітації для жінок, що зазнали втрат та стали жертвами воєнного злочину.
Відкрили Центр ментального відновлення жінки “Незламна”, де кожна українка має змогу отримати безкоштовну психологічну допомогу.
 
І хочемо рухатись вперед до нашої мрії – щасливої та вільної України!
 
Світовий досвід каже, що рання діагностика та вчасно надана психологічна допомога не тільки знижує рівень психічних розладів, але й сприяє реалізації потенціалам та якісним змінам у суспільстві.
 
Лідери громад – вчителі, сімейні лікарі, освітяни – ви щодня контактуєте з великою кількістю людей. Навчаєте допомагаєте, піклуєтесь. Ми хочемо дати вам інструменти для вчасного розпізнавання та перескерування людей з психічними складнощами до фахівців, а також вести групи підтримки з додатковим фінансуванням від “Фонду Маша”.
 
Отже пропонуємо вам наступні програми:
 
1. Універсальний Тренінг з Психічного Здоровʼя – навички розпізнавання, підтримки, а також перескерування осіб, що мають психічні складнощі до фахівців.
 
2. Навчання для фасилітаторів “Самодопомога +” від ВООЗ  і вести групи підтримки для своїх громад отримуючи оплату за кожну проведену групу.  
 
Якщо вам цікаво пройти універсальний тренінг з психічного здоров’я, а також проводити групи підтримки для своїх підопічних в якості нашого партнера, будь ласка, заповніть це опитування, щоб ми могли скласти програму тренінгів та графік відвідування. 
 
Дане опитування є конфіденційним, відповіді будуть використані виключно для складання графіку.
 
З повагою та вірою в наше спільне майбутнє
Команда, ГО “Фонд Маша”
 
 

Контакти

  • https://forms.gle/xG2tqVKZ9jx6yDHF7

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.