bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на закупівлю Гігієнічних наборів для домогосподарств
05.10.2023

ДАТА ЗАПИТУ: 05.10.2023 р.

 

 

ЗАПИТ НА ЦІНОВУ ПРОПОЗИЦІЮ

   Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» в рамках реалізації проекту «Надання багатосекторальної допомоги у Тернопільській та Запорізькій областях за фінансової підтримки Організації Об’єднаних Націй, що діє через Управління з координації гуманітарних питань», просить надати комерційну пропозицію, на поставку товарів згідно Специфікації №1, 2.

Оплату товару буде здійснено в національній валюті України у безготівковій формі.

Вимоги до постачальника:

Постачальник має бути суб‘єктом підприємницької діяльності, належним чином зареєстрованим за Законодавством України; має досвід роботи у відповідній сфері, має відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; має необхідні сертифікати на продукцію, має можливість здійснити доставку у вказаний строк до м.Запоріжжя, та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

 

Перевагу буде надано постачальнику який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості товарів, умов оплати, термінів і умов поставки (при рівних умовах перевагу буде надано постачальнику, який здійснить поставку товарів за свій рахунок за адресою: м. Запоріжжя, вул Перемоги, 70б.

До комерційної пропозиції додати реєстраційні документи:

-          Витяг з реєстру платників єдиного податку,

-          Виписку з єдиного державного реєстру,

-          Довідку з банку (реквізити);

-          Зразок набору

Якщо до комерційної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція не буде розглянута.

Зразок набору надіслати за адресою: Україна, Запорізька обл., м. Запоріжжя, проспект Соборний, 189.


У разі неможливості надати зразки набору - обов’язково надати фото у специфікацію до товару.

У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуального домагання і сексуальної експлуатації, термін «сексуальна експлуатація» має значення будь - якого зловживання, чи спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою сексуальної експлуатації, включаючи, але не обмежуючись, набуття грошової, соціальної чи політичної вигоди від сексуальної експлуатації інших. Подібним чином, термін «сексуальне домагання» має значення фізичної дії чи погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і в нерівних чи примусових умовах».

Кількість замовлених наборів за запитом може бути змінена замовником - в більшу, або меншу сторону на власний розсуд.
Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» залишає за собою право відхилити будь-які чи всі цінові пропозиції, отримані у відповідь на запит, і жодним чином не зобов’язана приймати будь-яку цінову пропозицію.

 

Комерційну пропозицію необхідно надіслати до 12.10.2023 року  включно на ел.адресу [email protected] з темою листа «КОМЕРЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ UHF_Street child НАЗВА ПОСТАЧАЛЬНИКА_ Гігієнічний набір для домогосподарств».

 

Контактні телефони: +380668116121, Тімонін Юрій, спеціаліст із закупівель.

Контакти

  • +380668116121
  • Тімонін Юрій
  • спеціаліст із закупівель.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.