bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення фасилітаційної стратегічної сесії для організаційного розвитку
13.10.2023

1) Фасилітована сесія для розробки стратегічного плану (16 годин сесії) - метою сесії є посилення спроможності керівництва і членів організації щодо розробки стратегічного плану на 2024-2028 рр.

2) Консультації з доопрацювання та втілення стратегічного плану та операційного плану на 2024-2028 роки та експертний супровід протягом 2-х місяців з моменту проведення сесії для фіналізації документу в межах 12-ти годин онлайн консультацій.

 

Про нас:

ГО “Всімдім” створена у червні 2022 року та працює для громадян України, що постраждали від воєнних дій: внутрішньо переміщених осіб, біженців, військовослужбовців. Тут про нас: https://vsimdim.org/

Наша команда розробила програму адаптації переселенців у нові громади, яка включає тимчасове житло, психологічну підтримку та допомогу з працевлаштуванням. Наш проєкт не тільки про те, щоб дати дах над головою, але i про те, щоб повернути родинам ВПО відчуття безпеки та самостійності. Сьогодні перше поселення із п’яти унікальних мобільних будинків VSIMDIM розміщене у селі Усівка, Згурівської ОТГ. Перші родини переселенців отримали тимчасое житло та готуються до участі в програмі адаптації. 

Після реалізації пілотного проєкту ми плануємо масштабувати отриманий досвід, будувати нові будинки, збільшувати кількість поселень, тим самим посилюючи охоплення проєкту і його вплив.  У нас є бачення, але також потрібен стратегічний план та знання щодо можливостей ОГС. 

Ми шукаємо фасилітатора, якому відгукується наша діяльність, хто вірить у ефективність інноваційних підходів роботи з ВПО та готовий допомогти нам зміцнити нашу спроможність та експертизу. 

 

Вимоги до виконавців

Для участі в тендері необхідно подати наступні документи:

  • Цінова пропозиція; 

  • Попередній план фасилітованої сесії та консультацій;

  • Резюме тренера з досвідом роботи та рекомендаціями; 

  • Витяг із єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців з зазначенням видів діяльності (для ФОП 3 група);

 

Критерії відбору постачальника послуг:

      • від 3-х років досвіду надання подібних послуг;
      • досвід взаємодії та консультування громадських об’єднань, які працюють з ВПО;
      • реєстрація у якості надавача послуг на порталі: http://cd-platform.org

 

Для участі у тендері надсилати заявки на електронну адресу: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.