bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір постачальника зарядних станцій та сонячних панелей
19.10.2023

Громадська організація «Україна СОС» оголошує закупівлю на відбір постачальника акумуляторних станцій та сонячних панелей, що фінансуються благодійною організацією «Мережа 100 відсотків життя Рівне», а саме в рамках проєкту: «Гуманітарний маршрут» в рамках проєкту “EU4CSOs – Надзвичайні Заходи” за підтримки Європейського Союзу (ДОГОВІР № ENI/2022/432-587-61 від 01.02.2023р.).

Відбір постачальника побутової техніки буде проведено за умови отримання не менше ніж 3-х тендерних/цінових пропозицій від суб’єктів господарювання: компаній або ФОП, які постачають дані товари, з поміж яких буде здійснено відбір. 

Детальний опис щодо оформлення та подачі пропозицій по тендеру знаходяться за посиланнями – Оголошення (запит тендерних пропозицій)

Пропозиції приймаються в формі Цінової пропозиції без ПДВ (див. Оголошення, друга вкладка) та із супроводжуючими документами відповідно до Оголошення, які зазначені в ньому.

Кінцева дата прийому пропозицій 14.11.2023 року до 23:59 год.

За детальною інформацією звертатись до посадової особи Організатора, яка уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками (відповідальна за закупівлі): Польотова Анастасія Валентинівна. Адреса офісу: 79035, м. Львів, вулиця Півколо, 14, e-mail: [email protected] .

Пропозиції приймаються на електронну пошту (email) [email protected], оригінали пропозицій надсилаються поштою (адресною доставкою «Нової Пошти» або «Укрпошти») або особисто в офіс організації за адресою: 79035, м. Львів, вулиця Півколо, 14.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.