bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс на закупівлю товарів
20.10.2023

Громадська організація «Агенція розвитку Бахмутської громади» оголошує відкритий конкурс на закупівлю комплектів для домашнього господарства (постільне приладдя та рушники, набір кухонного приладдя, господарські товари та коробки) для надання гуманітарної допомоги непродовольчими товарами бахмутським сім’ям з числа внутрішньо переміщених осіб, які на даний час проживають у м. Дніпро.

Запит цінових пропозицій ініційовано в межах проєкту «Спільні дії – спроможні бахмутяни», який реалізується в межах програми «Разом ми – Шелтер», що виконується «Фондом Східна Європа» за підтримки Гуманітарного фонду для України.

Період надання цінових пропозицій на постачання товарів: 20.10. 2023 р– 30.10.2023 р

 

Перелік товарів, які є предметом закупівлі та вимоги, яким вони повинні відповідати:

ЛОТ 1: Набори постільної білизни (простирадло: 145×210 см, наволочка: 70×70 см) – 300 шт.

Матеріал: щонайменше 50% бавовни. Простирадла підшиті з обох боків. Підходять для використання людиною і не містять летких органічних речовин (VOC), не подразнюють шкіру і не мають неприємного запаху.

ЛОТ 2: Набори рушників 70×140 см та 50×90 см – 150 шт.

Матеріал: щонайменше 50% бавовни, до 50% інших волокон. Вага: щонайменше 400 г/м². Підходять для використання людиною і не містять летких органічних речовин (VOC), не подразнюють шкіру і не мають неприємного запаху.

ЛОТ 3: Ковдри 140×200 см – 300 шт.

Товщина: щонайменше 5 мм. Тканина, ворсована у сухому вигляді з обох боків. Матеріал: щонайменше 30 % натуральної вовни - до 70 %інші складові, натуральні волокна (бавовна або суміш бавовни та синтетики).Термостійкість ISO 5085-1: щонайменше 2,5 TOG (або 2,5 м А².К/Вт).Підходять для використання людиною і не містять летких органічних речовин (VOC), не подразнюють шкіру і не мають неприємного запаху.

ЛОТ 4: Каструля алюмінієва V 8 л з кришкою – 150 шт.

Каструля алюмінієва V 8 л з подвійним дном

ЛОТ 5: Сковорода з нержавкої сталі 2,5 л  - 150 шт.

Сковорода з антипригарним покриттям та кришкою Ø 20 см.

ЛОТ 6: Каструля з алюмінію з кришкою 5 л – 150 шт.

Каструля з антипригарним покриттям V 5 л.

ЛОТ 7: Миска з нержавкої сталі ємністю 1 л – 750 шт.

Миска з нержавіючої сталі V 1 л Ø 18 см.

ЛОТ 8: Тарілки з нержавкої сталі – 750 шт.

Тарілка нержавіюча Стандарт V 0,2 л Ø 18 см.

ЛОТ 9: Чашки з нержавкої сталі -750 шт.

Кружка нержавіюча V 0,25 л Ø 8 см.

ЛОТ 10: Столові ложки з нержавкої сталі-750 шт.

Ложка сервірувальна L 21 см.

ЛОТ 11: Вилки столові з нержавкої сталі – 750 шт.

Виделка столова L19.5 см.

ЛОТ 12: Столові ножі з нержавкої сталі – 750 шт.

Ніж для стейку з дерев’яною ручкою L 17 см.

ЛОТ 13: Кухонний ніж із лезом із нержавкої сталі -150 шт.

ЛОТ 14: Дерев’яний ополоник – 150 шт.

ЛОТ 15: Ополоник з нержавкої сталі – 300 шт.

Половник із нержавіючої сталі V 0.9 л L 29 cм. 

ЛОТ 16: Кухона шкребачка з нержавкої сталі -150 шт.

ЛОТ 17: Відро металеве 20л – 150 шт.

Металеве відро ємністю 20 л. Зовнішній діаметр (вгорі): 298 мм, зовнішній діаметр (знизу): 275 мм, внутрішній діаметр (вгорі): 286 мм, внутрішній діаметр (знизу): 263 мм, висота: 371 мм, місткість 20 л, вага порожнього відра: 1,5 кг.

ЛОТ18: Каністра пластикова 10л – 150 шт.

Матеріал: щонайменше 50% бавовни, до 50% інших волокон, вага: щонайменше 400 г/м², підходять для використання людиною і не містять летких органічних речовин (VOC), не подразнюють шкіру і не мають неприємного запаху.

ЛОТ 19: Торбини підвищеної міцності 60х50х40 см – 150 шт.

Міцна сумка для перенесення, переважно з щільної бавовни з бризкозахисним покриттям.

ЛОТ 20: Коробка для пакування – 300 шт.

 

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу:

  1. До участі в конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України;
  2. Мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідно КВЕД для здійснення торгівлі;
  3. Заявлений товар має бути в наявності на складі у вказаній кількості;
  4. Постачальник має можливість здійснити постачання товару у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактури, видаткова накладна, сертифікати відповідності, тощо).

 

Учасників конкурсу просимо надати організатору наступні документи (склад цінової пропозиції):

  • Код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, стану податкової реєстрації та відсутності у реєстрі боржників;
  • Учасників конкурсу, які є фізичними особами-підприємцями, просимо надати копії відповідних реєстраційних документів учасника (Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та Витягу з реєстрів платників єдиного податку), з відповідними КВЕДами для здійснення торгівлі;
  • цінова пропозиція або рахунок-фактура;
  • зразок договору купівлі-продажу/постачання;
  • інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

 

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення;
  3. Якість опису товару та відповідність очікування організатора;
  4. Строк постачання товарів: протягом 20 (двадцяти) календарних  днів від дати підписання договору;
  5. Прийнятна ціна, умови оплати – післяплата.

 

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України в безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу приймаються згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель організації. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та якості.

Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсних пропозицій:

До участі у відборі до конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягають внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення передачі товарів, але не менше 20 (двадцяти) календарних днів з дати розкриття пропозицій.

Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за електронною адресою: super-lvova@ukr.net, або за телефоном +380665866917 (керівниця проєкту Козаченко Юлія) до 17:00 години 30 жовтня 2023 року.

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та надіслані в електронному вигляді (у форматі PDF) на електронну адресу: [email protected]   із темою листа «Відкритий конкурс на постачання комплектів для домашнього господарства» не пізніше 30 жовтня 2023 року до 17:00 години.

Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 30 жовтня 2023, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж  3-х(трьох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців та погодження обраного переможця донором, який підтримує проєкт. Дата засідання комітету для розгляду заявок та прийняття рішення відбудеться не пізніше 31 жовтня 2023 року.

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контакти: зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефоном +380665866917.

Контакти

  • +380665866917

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.