bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг з дизайну, друку та постачання друкованих інформаційно-промоційних матеріалів
26.10.2023

Благодійний фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» в межах грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує конкурс на закупівлю послуг з дизайну, друку та постачання друкованих інформаційно-промоційних матеріалів проєкту.

Термін подачі цінових пропозицій: до 17:00 7.11.2023

Строк надання послуг: відповідно до наведеного нижче графіку.

Послуга

Кількість, шт.

Строк надання послуги

Мобільний стенд Ролл-ап грантового проєкту

3

до 24.11.23

Буклет про грантовий проєкт

500

до 15.01.24

У вартість має бути врахована доставка друкованої продукції за адресою:

07101, Україна, Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, пр. Незалежності, буд.7.

Умови оплати послуг: Тільки післяплата. Договір з фіксованою ціною в гривні з ПДВ або без ПДВ з оплатою після підписання Актів приймання-передачі наданих послуг.

Детальний опис вимог до послуг: Додаток 1 «Технічне завдання».

Просимо надіслати вашу цінову пропозицію, заповнена за зразком (Додаток 2) разом з наступними документами до 17:00 07.11.2023:

  1. Документ (строком не менше 3 років), що підтверджує державну реєстрацію з відповідним КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
  2. Документ (строком не менше 3 років), що підтверджує податковий статус.
  3. Гарантійний лист у довільній формі щодо готовності надати послуги у визначений Замовником строк.
  4. Інформаційна довідка у довільній формі що містить: повну назву учасника, юридичну та поштову адресу, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).
  5. Документи, що підтверджують досвід (рекомендаційні листи, договори на аналогічні товари, тощо – не менше 3 примірників).
  6. Зразок договору надання даних Послуг.

Цінова пропозиція має включати в себе вартість послуг, які зазначені в Додатку 1 «Технічне завдання».

Істотні критерії відбору комерційних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам оголошення.
  2. Відповідність запропонованих послуг вимогам Додатку 1 «Технічне завдання»;
  3. Прийнятна ціна.

 

Переможцем конкурсу буде обрано найнижчу комерційну пропозицію, яка повністю відповідає адміністративним і технічним вимогам.

 

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected]

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] з темою листа «Цінова пропозиція на конкурс:Інформаційно-промоційні матеріали. Назва учасника».

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 17:00 10.11.2023 року.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

*Додаткові застереження

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

Контактна особа: Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Контакти

  • Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.