bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю техніки для проектної команди
29.10.2023

Тендер на закупівлю техніки для проектної команди

Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» оголошує відкритий тендер на закупівлю техніки для проектної команди в рамках проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення базових потреб і потреб у захисті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні”, що реалізується у партнерстві з міжнародною гуманітарною організацією Save the Children.

 

Дата оголошення тендеру:  30 жовтня 2023 р.

Кількісні характеристики наведені у Додатку №1, закупівля буде проведена для працівників проектної команди. 


Термін подання  тендерних пропозицій:
7 (сім) календарних днів з дати публікації оголошення тендеру, до 05 листопада 2023 року включно. В зв’язку з нагальною потребою в товарі, обмеження були зроблені в термінах подачі тендерних пропозицій на підставі Постанови Кабінету Міністрів України № 1178 від 12 жовтня 2022 р. (зі змінами) «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 05 листопада 2023 року, розгляду не підлягатимуть.

 

Вимоги до Учасників:

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері не менше двох років з дати реєстрації підприємства, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі; постачальник має можливість здійснити доставку зазначеної техніки за власний рахунок за адресами на склад: м. Добропілля та м. Покровськ Донецької області; смт. Малинівка та с. Докучаєвське Харківської області у вказаній кількості та мати можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо).

Тендерні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) повне найменування товару, включаючи виробника, торгову марку, бренд, кількість товару в упаковці тощо;

2) характеристики товару до кожної позиції (Додаток №1);

3) ціну за одиницю товару з ПДВ  та загальну суму з ПДВ згідно специфікації (Додаток №1), якщо постачальник не платник ПДВ, то вказати ціни без ПДВ;

4) умови оплати (перевагою буде після оплата протягом 5 (п’яти) банківських днів після отримання партії товару);

5) умови та строки поставки на склад: м. Добропілля та м. Покровськ Донецької області; смт. Малинівка та с. Докучаєвське Харківської області;

6) пропозиція має бути оформлена українськоюмовою, скріплена підписом та печаткою;

7) реєстраційні документи:

- копію паспорта - сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце проживання;

- виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);

- документ, що містить інформацію про особу, яка має право підпису фінансових документів та договорів;

- для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;

- для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку

- довідка про банківські реквізити;

- референс-лист;

8) довідка про відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції, визначених частинами 1 та 2 ст. 17 Закону «Про публічні закупівлі»:

- вчинення злочинів, скоєних з корисливих мотивів;

- вчинення економічних злочинів (антиконкурентних дій);

- вчинення корупційних порушень;

- вчинення правопорушень, пов’язаних з використанням дитячої праці або будь-якими формами торгівлі людьми;

- заборгованість у сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

- порушення справ про банкрутство;

- наявність інших обставин для відмови в участі у процедурі закупівлі.

9) постачальник гарантує, що Товар не виробляється на території російської федерації та республіки білорусь та не імпортується/експортується в/з території рф та республіки білорусь;

10) постачальник має надати рекомендаційні листи щодо виконання подібних угод (договір, рахунок-фактура, видаткова накладна не являються рекомендаційними листами, а тому до уваги та розгляду тендерним комітетом прийматись не будуть);

11) бренди запропонованих торговельних марок товарів обов’язково повинні мати офіційні сервісні центри на території Донецької та Харківської областей.

Затверджені скан копії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів тендерної документації.

Оплата товару здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

Інформація про вимоги до товару, технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції Учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником, а саме:

 

Технічні та якісні характеристики товару:

1) кожен товар повинен бути упакований в індивідуальну коробку заводу виробника;

2) тендерна пропозиція надається за шаблоном, Додаток №2;

3) товари повинні відповідати міжнародним стандартам якості, безпеки, мати сертифікат якості на продукцію, гарантійний талон якщо це передбачено Законодавством України.

 

Перевага буде надана тому постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни, якості, умов оплати, строків поставки та умов поставки, а саме:

-  поставку всього об’єму товару - протягом 5-ти (п’яти) календарних днів з дати підписання договору;

- форма оплати - 100% післяплата протягом 5-ти (п’яти) банківських днів після отримання партії товару;

- умови поставки - у м. Добропілля та м. Покровськ Донецької області; смт. Малинівка та с. Докучаєвське Харківської області.

 

Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» залишає за собою право відхилити будь-які чи всі цінові пропозиції, отримані у відповідь на запрошення до участі у тендері, і жодним чином не зобов’язана приймати будь-яку цінову пропозицію.

Форма подання тендерної пропозиції:

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані на електронну адресу [email protected] з темою листа «Тендер на закупівлю техніки для проектної команди_Назва постачальника»

У разі запитань звертайтеся до спеціаліста із закупівель Боярського Дмитра, емейл [email protected], контактний телефон: +38 (066)-597-17-14.

Контакти

  • [email protected] спеціаліст із закупівель Боярський Дмитро

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.