bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг по ремонту приміщення
01.11.2023

БФ «Здорові рішення для відкритого суспільства» оголошує тендер на закупівлю послуг, щодо проведення ремонтних робіт в офісному приміщенні в м. Києві

Дата оголошення про тендер: 30 жовтня 2023 року

Термін подання тендерних пропозицій: до 7 листопада 2023 року

 Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 00:00 7 листопада 2023 року, розгляду не підлягатимуть.

  Період надання робіт: листопад 2023 року- березень 2024 року.

Вимоги до підрядника – учасника тендеру:

  1. Учасник тендеру повинен бути суб’єктом підприємницької діяльності, мати досвід роботи у сфері будівництва, капітальних ремонтів, реконструкції об’єктів та мати право на здійснення відповідного виду діяльності, передбаченого законодавством України.
  2. Матеріали/обладнання повинні відповідати сертифікації якості/паспортам визначеним чинним законодавством України.
  3. Учасник має надати гарантію мінімум один рік – на роботи визначені тендером. На матеріали та обладнання згідно сертифікатів якості та паспортів виробників.
  4. Учасник має надати підтверджений досвід у сфері будівництва, капітальних ремонтів, реконструкції об’єктів (організатор залишає за собою право провести незалежне опитування та аналіз ринку щодо репутації учасника);
  5. Терміни виконання робіт з урахуванням матеріалів;
  6. Ціна виконання робіт з урахуванням матеріалів.

 Умови:

Між БФ «Здорові рішення» та підрядником буде підписано договір підряду, в якому буде детально викладено умови співпраці.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  1. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  2. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (Додаток А);
  3. Кошторис демонтажних та ремонтних робіт, які мають включати себе також вартість всіх необхідних матеріалів, які будуть використовуватись для здійснення відповідних робіт.

 Тендерна процедура:

  • Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж шестидесяти (60) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.
  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.
  • Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.
  • Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника.
  • Відповідь, щодо результатів тендеру будуть надіслані електронною поштою протягом 3 днів після кінцевого терміну подання тендерних пропозицій.

Додаткові застереження:

  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.
  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 

Контактна особа:
Зоряна Казновська, Фінансовий директор БФ «Здорові рішення», [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.