bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення функціонального аудиту інформаційних систем ДСА України
03.11.2023

Програма USAID «Справедливість для всіх» (Програма) - це програма Агентства США міжнародного розвитку (USAID), що реалізовується в Україні компанією Кімонікс Інтернешнл Інк. Метою Програми є просування ідеї справедливості для всіх і кожного, хто шукає захисту порушених прав, заради ефективного реагування на правові проблеми і потреби українців через удосконалення системи правосуддя, поліпшення послуг у сфері юстиції та залучення суспільства.  

В рамках своєї діяльності Програма оголошує запит на подання цінових пропозицій на проведення функціонального аудиту інформаційних систем Державної судової адміністрації України та єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС), підготовку оновленої концепції ЄСІТС та технічного завдання на систему документообігу суду. 

Запитання стосовно технічних або адміністративних вимог цього конкурсу можна надсилатидо 20 листопада 2023 року на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFP-3-J4A-11-2023 та вказавши назву Вашої організації в самому листі.  

Зацікавлені компанії мають подати пропозиції на цей конкурсдо 3 грудня 2023 року, 17:00 за київським часом наелектронну адресу [email protected]  зазначивши в темі листа номер RFP-3-J4A-11-2023. 

Докладний опис конкурсу, технічного завдання, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій та форми необхідних документів можна завантажити за посиланнями: RFP-3-J4A-11-2023. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.