bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг з поточного ремонту приміщення
07.11.2023

Благодійна організація «Благодійний фонд «Україна. Відроджені з попелу» в межах грантового проєкту «Створення умов для економічної та соціальної інтеграції ВПО до Славутської територіальної громади. Підтримка зайнятості ВПО на місцевому рівні», грантова угода №M4EG-RRP-LVGA-2023-04, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з поточного ремонту підвального приміщення по вул. Козацькій 132 А, м. Славута Хмельницької області.

Дата оголошення про тендер: 23. 10. 2023

Термін подачі тендерних пропозицій: до 13. 11. 2023

Предметом закупівлі є послуги з поточного ремонту підвального приміщення по вул. Козацькій 132а м. Славута Хмельницької області (відповідно до дефектного акту, що додається — Додаток 1 до оголошення).

Детальний опис послуг, що оголошуються можна отримати за посиланням:
http://surl.li/lnwbs

Строк надання послуг: протягом 30 днів від дати підписання Договору.

Умови оплати: тільки післяплата на основі довідки про вартість виконаних робіт КБ-3, актів виконаних робіт КБ-2в з наданням підсумкової відомості ресурсів, розрахунком загальновиробничих витрат, підтверджуючих документів на витрати протягом 10 днів з моменту підписання таких документів на розрахунковий рахунок Постачальника.
*можливий авансовий платіж у розмірі не більше 20% від загальної вартості послуг.

Вимоги до виконавця послуг – учасника тендеру
До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг та можливість виконати заявлені послуги відповідно до умов та строків, визначених організатором тендеру.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:
1. Інформаційний лист з відомостями про учасника (назва /ПІБ учасника, код ЄДРПОУ / ідентифікаційний код, місцезнаходження / місце проживання, ПІБ керівника та ПІБ особи вповноваженої на підписання тендерної пропозиції та договору про закупівлю (для юридичної особи), контактні телефони, електронна адреса).
2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію учасника з відповідними КВЕД та не менше 3 років реєстрації.
3. Копія документу, що підтверджує податковий статус учасника.
4. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається — Додаток 2 до оголошення).
5. Документи, що підтверджують наявність в учасника досвіду виконання аналогічних робіт/послуг:
1) довідка довільної форми, яка містить відомості про раніше укладені аналогічні договори (предмет договору, реквізити договору, найменування та контакти замовника таких робіт/послуг);
Увага! Наявність досвіду підтверджується виконанням не менше трьох аналогічних договорів. Аналогічним вважається договір з будівництва, та/або капітального ремонту, та/або реконструкції та/або поточного ремонту приміщень.
2) До вищевказаної Довідки Учасник надає:
- вказані у довідці договори включно з усіма додатками, які є їх невід’ємною частиною;
- оригінали відгуків від замовників робіт які є предметом вказаних у довідці договорів, про повноту та якість їх виконання.
3) У випадку, якщо учасник в якості підтвердження досвіду виконання аналогічного договору надає договір субпідряду, він повинен додатково надати оригінал відгуку, адресований організатору цих торгів, від генерального замовника робіт, які є предметом вказаного у довідці договору, про повноту та якість їх виконання.
6. Лист погодження з положеннями проекту договору (проект договору додається — додаток 3 до оголошення).
7. Довідку з банку, яка підтверджує фінансовий стан учасника тендеру (тобто засвідчує, що учасник тендеру не є банкротом.
8. Рахунок
9. Лист-гарантія в довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій :
1. Відповідність учасника адміністративним вимогам тендерного оголошення (надано повний пакет документів згідно тендерного оголошення);
2. Відповідність усім технічним вимогам тендерного оголошення (надання всіх послуг заявлених в ПКД);
3. Наявний аналогічний досвід роботи;
4. Прийнятна ціна та умови оплати.

Переможцем тендеру буде обрану найнижчу цінову пропозицію, яка повністю відповідає висунутим адміністративним та технічним вимогам і має аналогічний досвід роботи.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 12.11.2023 року.
До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер на закупівлю ремонтно-будівельних послуг_грантова угода №M4EG-RRP-LVGA-2023-04 «назва учасника» до 13.11.2023 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 24 години 13.11.2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 16.11.2023 року.
Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.
Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

Контактна особа: Віктор Закурдаєв, телефон: 0672599283

Контакти

  • Контактна особа: Віктор Закурдаєв
  • телефон: 0672599283

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.