bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Учасники кампанії «Молодь у місцевому врядуванні» відвідали міськраду та зустрілися із депутатами
09.11.2023

Учасники зустрічі - школярі старших класів та студенти гуманітарних напрямків львівських вишів - зустрілися із депутатами п’яти фракцій, представлених у чинному скликанні ради, та мали змогу поспілкуватися із обранцями про особливості врядування на локальному рівні.

Захід проводився метою отримання молодими представниками громади практичних знань про діяльність місцевих депутатів. Учасники запитували депутатів про їх права та обов’язки, особливості роботи у фракціях, комісіях, під час пленарних засідань тощо. Також цікавилися можливістю стажування у Львівській міській раді, впливати на роботу ради та місцеве самоврядування. Не оминули і актуальних для громади тем впровадженню у Львові електронного квитка на проїзд у громадському транспорті, розробки молодіжної стратегії у контексті набуття містом титулу “Молодіжна столиця Європи 2025”.

Учасники зустрічі 

Приємно бачити, що Львівська міська рада продовжує залишатися відкритою для мешканців громади, попри війну. Можливість зустрітися у стінах Ратуші, поставити питання, що турбують та отримати щирі відповіді з перших уст - є надзвичайно цінною для формування розуміння про те, як влаштована місцева політична кухня та яку роль відіграють депутати” - поділилася враженнями координаторка кампанії у Львівській області Анжеліка Зозуля.

Громадянська мережа “ОПОРА” у Львові висловлює подяку представникам Департаменту “Секретаріат ради” Львівської міської ради за сприяння у організації зустрічі та депутатам Петру Адамику, Оксані Динік, Юрій Мартинюку, Любомиру Мельничуку, Вікторії Христенко за цікаве спілкування.

Докладніше про громадську кампанію «Атестація депутатів місцевих рад» за посиланням. 

Слідкуйте за оновленнями: 

На веб-платформі Атестація депутатів місцевих рад

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.