bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як організувати прибутковий соціальний бізнес
09.11.2023

Ми завжди хотіли розвиватися без донорів та грантів, бо впевнені, що жінки можуть обʼєднатися, згуртуватися та самі на себе заробити. Тому ми не шукаємо і не пишемо грантів на підтримку власного маркетингу чи зарплати команді. Ми заробляємо самі” – розповідає засновниця соціального підприємництва “Вільна нитка” (виробництво вишитого одягу) Наталія Дресвяннікова.

На нещодавній онлайн-зустрічі з Наталією Дресвянніковою розібрали п’ять важливих порад, які можуть бути корисними для тих, хто планує створення свого власного успішного соціального підприємства.

1. Укладання партнерських угод та ведення документації є невід’ємною частиною успішного підприємництва. Перед початком співпраці обов’язково узгодьте умови і підпишіть договори. Встановлення довірливих стосунків важливе, але належне оформлення документів забезпечує юридичну захищеність вашої діяльності.

2. Однією з ключових порад є концентрація на якості та ефективності. Зосередьтеся на тому, що ви робите найкраще, і розвивайтесь у цій галузі.

3. Готовність жертвувати чимось: вкладати кошти в оплату робочої сили або закупівлю сировини покращує якості продукції.

4. Співпраця із іншими підприємцями та організаціями може призвести до взаємовигідної синергії, розширення своєї аудиторії та надати більше можливостей для зростання.

5. Надихайтесь своїми конкурентами і досліджуйте ринок, щоб створити нові креативні ідеї та розвинути ваш бізнес. 


Детальніше про нашу діяльність читайте в соц.мережах: https://www.instagram.com/pro.women.ua/
Зустріч відбулась в рамках нового проєкту “Win-Win” від ГО “Pro Women UA” – це простір діалогу та обміну досвідом між підприємцями, топ-менеджментом та творцями змін в громаді на різних рівнях. 

 

Контакти

  • https://www.instagram.com/pro.women.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.