bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на ремонтні роботи з матеріалами у навчальних закладах
10.11.2023

Тендер на ремонтні роботи з матеріалами у навчальних закладах

 

        Благодійна   організація   «Благодійний   фонд   «Посмішка  ЮА» оголошує тендер на ремонтні роботи з матеріалами у навчальних закладах в рамках проекту «Міжсекторальна підтримка людей, які постраждали внаслідок бойових дій у південних та східних областях України» реалізується за підтримки Організації Об’єднаних Націй, діючи через Управління з координації гуманітарних справ»

 

Лот 1 – ремонтні роботи у Запорізькій області – кількість об’єктів 6 (шість).

Лот 2 – ремонтні роботи у Харківській області – кількість об’єктів 4 (чотири).

Лот 3 – ремонтні роботи у Донецькій області – кількість об’єктів 1 (один).

 

Дата оголошення тендеру: 10 листопада 2023 р.

Термін подання  тендерних пропозицій: 14 (чотирнадцять) календарних днів з дня наступного за днем оголошення тендеру, до 24 листопада 2023 року включно.

В зв’язку з нагальною потребою у проведенні ремонтних робіт, обмеження були зроблені в термінах подачі тендерних пропозицій на підставі Постанови Кабінету Міністрів України № 1178 від 12 жовтня 2022 р. (зі змінами) «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 24 листопада 2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Додатки:

Додаток №1: дефектні акти по Запорізькій обл. – 6 шт.

Додаток №1: дефектні акти по Харківській обл. – 4 шт.

Додаток №1: дефектні акти по Донецькій обл. – 1 шт.

 

Вимоги до  Учасників: До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; має досвід роботи у відповідній сфері не менше, ніж 2 роки, має відповідні КВЕДи для здійснення ремонтних робіт; має необхідні сертифікати на виконання вищезазначених робіт, має можливість виконати роботи у вказаний в договорі строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір на виконання робіт, договірну ціну, проектно-кошторисну документацію з усіма додатками, рахунок-фактуру, акт виконаних робіт, тощо); має ліцензію з класом наслідків мінімум СС2; надасть гарантію мінімум 1 рік на ремонтні роботи.

У випадку, якщо постачальник надає свою комерційну пропозицію, то він заявляє і гарантує, що він і всі його субпідрядники будуть захищати людей від сексуальної

експлуатації та сексуального домагання. Термін «сексуальна експлуатація» - це зловживання або спроби зловживання уразливим становищем, владою або довірою з метою отримання вигоди (включаючи, але не обмежуючись, грошової, соціальної чи політичної) шляхом сексуальної експлуатації іншої особи. Термін «сексуальне домагання» - це фізичні дії або погрози сексуального характеру, як з використанням сили, так і нерівних або примусових умов.

 

Строк виконання ремонтних робіт – до 15.01.2024 р.

Тендерні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) договірну ціну згідно «Настанови з визначення вартості будівництва» від 01.11.2021 року №281, локальний кошторис, зведену відомість  ресурсів, розрахунок загальновиробничих витрат, пояснювальну записку до кошторису, файл в програмному комплексі -imd/idc/bdcu або іншому, що взаємодіє в частині передачі даних.  

 2) Зведена відомість ресурсів повинна мати повне найменування матеріалів (товару), включаючи виробника, торгову марку, бренд, кількість товару в упаковці,  масу, об’єм в л. (мл.);

3) технічні  характеристики товару до кожної позиції;  

4) вартість виконання робіт з ПДВ з урахуванням матеріалів, загальну суму з ПДВ;

5) термін  виконання ремонтних робіт;

6) пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом та печаткою;

7) реєстраційні документи:

копію паспорта за реєстрацією ФОП або керівника підприємства - сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце реєстрації;

виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи;

статут або інший установчий документ компанії (остання редакція);

документ, що підтверджує право підпису;

для платників ПДВ: копія довідки чи свідоцтва платника ПДВ, копія витягу з реєстру платників ПДВ;

для платників єдиного податку: копія довідки чи свідоцтва платника єдиного податку, копія витягу з реєстру платників єдиного податку

довідка про відкриття рахунку/реквізити банку;

8) постачальник має бути зареєстрований на підконтрольній території України;

9) довідка про відсутність підстав для відхилення тендерної пропозиції, визначених частинами 1 та 2 ст. 17 Закону «Про публічні закупівлі»:

вчинення злочинів, скоєних з корисливих мотивів;

вчинення економічних злочинів (антиконкурентних дій);

вчинення корупційних порушень;

вчинення правопорушень, пов’язаних з використанням дитячої праці або будь-якими формами торгівлі людьми;

заборгованість у сплаті податків і зборів (обов’язкових платежів);

порушення справ про банкрутство;

наявність інших обставин для відмови в участі у процедурі закупівлі.

10) постачальник гарантує, що Товар (матеріали) не виробляється на території російської федерації та республіки білорусь та не імпортується/експортується в/з території рф та республіки білорусь;

11) постачальник має надати не менш одного рекомендаційного листа, щодо виконання подібних угод, референс лист;

12) просимо не надавати для прикладу договори з іншими замовниками, просимо дотримуватися конфіденційності.

 

Адреси об’єктів у Запорізькій обл.:

1. Запорізька обл., с. Петро-Михайлівка вул. Миру,68, Опорний комунальний заклад загальної середньої освіти “Орієнтир” Петро-Михайлівської сільської ради.

2. Запорізька обл., с. Солоне вул Лесі Українки, 1-В, Солоненський ліцей ”Лідер”.

3. Запорізька обл., с. Тернівка вул. Центральна,35.  Будинок культури Петро-Михайлівська сільська рада.

4. Запорізька область, Вільнянський район, с. Дніпровка, вул. Паторжинського, 42-Г (Дніпровський ліцей Петро-Михайлівської сільської ради).

5. Запорізька область, Запорізький район, с. Петропіль, вул. Молодіжна, 1 (Петропільський ліцей Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області).

6. Запорізька область, р-н Запорізький, ттг Павлівська, с. Нововасилівка, вул. Польова, 18-А (Нововасилівська гімназія “Перспектива” Павлівської сільської ради Запорізького району Запорізької області).

Адреси об’єктів у Харківській обл.:

1. Харківська обл., с. Дергачі, пров. Заводський, 1, Заклад дошкільної освіти ”Сонечко”.

2. Харківська обл., с. Черкаська Лозова, вул. першого травня, 1, КЗ “Центр культури та дозвілля”.

3. Харківська область, Харківський район, смт Рогань, с-ще Докучаєвське, вул. Учбове містечко ХНАУ ім. Докучаєва, Ясла садок №2.

4. Харківська область, Харківський район, с. Мала Рогань, провулок Культури, 8-Ш. Комунальний заклад “Малороганський ліцей Вільхівської сільської ради Харківського району Харківської області.

Адреса об’єкта у Донецькій обл.:

1. Донецька область, м.Краматорськ, вул. Данила Мурашка, 22 (вул.Волгодонська, 22), Краматорський навчально-виховний комплекс (загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 32 - дошкільний навчальний заклад) Краматорської міської ради.

 

Скан копії реєстраційних документів надаються разом із загальним пакетом документів тендерної документації.

Якщо до тендерної пропозиції не буде прикріплено вищевказані реєстраційні документи, то така пропозиція не буде розглянута.

Оплата товару здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

 

Перевагу буде надано постачальнику який запропонує умови оплати: 100% оплата після виконання робіт і підписання акту приймання-передачі; запропонує найкраще співвідношення ціни та якості матеріалів, термінів і умов виконання робіт.

Форма подання тендерної пропозиції: Тендерні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Тендер на ремонтні роботи у навчальних закладах» на електронну адресу: [email protected]

У разі запитань звертатися до спеціалістки із закупівель Овсяннікової Карини, е-мейл [email protected], контактний телефон: +38066-091-38-30, +38063-977-89-16.                                                                       

Контакти

  • Карина Овсяннікова тел. +380660913830

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.