bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на участь у відкритому тендері на постачання офісних меблів
13.11.2023

Благодійна організація “Благодійний фонд “Місто тисячі джерел” в межах грантового проекту “Мери за економічне зростання”, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та ПРООН,запрошує до участі у відкритому тендері на постачання офісних меблів відповідно до складу вказаному у специфікації тендерного оголошення (Додаток №1)

Кінцевий терміном для отримання пропозицій встановлюється 27 листопада 2023року,14.00 за місцевим часом. Пропозиції ,які надійдуть пізніше зазначеного терміну , до розгляду не приймаються.

Предметом закупівлі є 39130000-2: Офісні меблі

Умови оплати Товару : Тільки післяоплата. Договір з фіксованою ціною в гривні з/без ПДВ з оплатою після поставки товару та підписання видаткової накладної.

Детальний опис товару та технічні вимоги до нього наведені у Додатку №1, що додається.

Місце поставки : місто Кривий Ріг,вулиця Церковна,2

У вартість товару повинно бути включено:

- Придбання товару та його доставка до місця поставки.

- Вартість тари і упаковки товару.

- Заміна товару у разі його пошкодження.

Докладнійший опис вимог до постачальників- учасників тендеру ,а також до документів ,які повинні бути надані організатору тендера наведені у Тендерному оголошенні , що додається.

Істотні критерії (умови)відбору тенднрних пропозицій:

1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.

2. Якість опису товару та відповідність очікуванням організатора.

3. Прийнятна ціна ,умови оплати та умови надання товарів.

Переможцем тендеру буде обрано найнижчу комерційну пропозицію,яка буде відповідати усім технічним та адміністративним вимогам.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою [email protected]   до 26 листопада 2023року.

До участі у відбору тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції,які відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції ,мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру,що їх подали.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою,підписані уповноваженою особою учасника та засвідченні печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected]  з темою листа “Відкритий тендер M4EG-RRP-L VGA-2023-6 _назва учасника” до 14.00 , 27 листопада 2023року.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору ,які зазначені у данному тендерному оголошені, але не пізніше 07 грудня 2023року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніз трьох робочих днів з дати прийняттярішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим,що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію,що підтверджує відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити цого комерційну пропозицію у випадку,якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вігідні умови (згвдно з технічними вимогами).

Контактна особа : Крисова Юлія +380674898946

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.