bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю взуття
16.11.2023

Благодійна організація «МАРШ ЖІНОК» (далі – БО «МАРШ ЖІНОК») оголошує тендер на  закупівлю тактичного зимового взуття для жінок. 

Опис позиції до закупівлі

 

Назва 

Кількість, шт

1

Черевики жіночі тактичні зимові

500

 

Термін доставки – до 20 грудня 2023 року.

Місце доставки: доставка товару здійснюється транспортом Постачальника та включає завантажувальні та розвантажувальні роботи за рахунок постачальника за адресою: м. Київ, вул. Боричів Тік, 25.

 Кваліфікаційні вимоги

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам

Право на здійснення підприємницької діяльності з відповідністю КВЕДам

  • Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців або Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, в якому зазначаються основні види діяльності
  • Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або Витяг з реєстру платників єдиного податку (для зареєстрованих з 01.01.2014 року), або довідки з податкового органу про обрання системи оподаткування

Вимоги щодо якості товару

  • Відповідні сертифікати якості/відповідності, висновки ДСЕС.

Безготівковий розрахунок

  • Цінова пропозиція з зазначенням банківських реквізитів постачальника.

Юридична або фізична особа, яка є учасником, не має серед кінцевих бенефіціарних власників, членів або учасників, громадян російської федерації або юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства російської федерації.

Відповідно до Постанови КМУ № 187 від 03.03.2022 року.

 

Схематичне зображення структури власності

  • Крім фізичних осіб-підприємців

 

Інша інформація:

  • Валютою тендерної пропозиції є гривня. Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті України на розрахунковий рахунок постачальника.
  • Оплата здійснюється шляхом безготівкового перерахування коштів.

 

Склад пропозиції: 

  1. Цінова пропозиція у формі Додатку 1 на фірмовому бланку; 
  2. Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам; 
  3. Також просимо додати до Вашої тендерної пропозиції будь-які інші документи, що, на Вашу думку, можуть бути корисними для оцінки пропозиції (наприклад, рекомендаційні листи, тощо). 

 

Запитання щодо тендерної пропозиції надсилайте на електронну пошту: [email protected] до  29.11.2023 року до 18:00

 

Тендерні пропозиції приймаються на електронну пошту: [email protected] до  30.11.2023 року до 18:00

 

Підписанням та поданням своєї тендерної пропозиції учасник погоджується з наступним:

  • участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результат закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації. 
  • поставлені товари, які не відповідають вимогам щодо якості, будуть відхилені та повернуті постачальнику і підлягають заміні на товари необхідної якості за рахунок постачальника.

Підписанням та поданням своєї пропозиції учасник підтверджує:

1.1. з метою забезпечення дотримання вимог законодавства України, а саме Постанови Кабінету міністрів України №187 від 03 березня 2022 року «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації», на дату подання пропозиції, він (його посадові особи) не належить до:   

 - юридичних осіб, створених та зареєстрованих відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, яких є Російська Федерація, громадянин Російської Федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації;

- осіб, пов’язаних з державою-агресором.

1.2. На Учасника (його посадових осіб) не поширюється дія економічних Санкцій*.

Санкції* - Санкції Ради безпеки ООН, Відділу з контролю за іноземними активами Державного казначейства США, Департаменту торгівлі Бюро промисловості та безпеки США, Державного департаменту США, Європейського Союзу, України, Великобританії або будь-якої іншої країни чи організації, рішення і акти якої є юридично обов’язковими.

1.3. Учасника (його посадових осіб) не включено до:

Санкцій РНБО (Ради національної безпеки і оборони України).

Санкційного списку Міністерства Фінансів США (OFAC).

Санкційного списку Канади.

Санкційного списку ЄС.

Зведеного санкційного списку Австралії.

Санкційного списку Великобританії.

Санкційного списку Японії проти РФ у зв’язку з подіями в Україні.

Санкційних списків Бюро промисловості та безпеки (BIS) Міністерства торгівлі США.

Методика обрання переможця тендеру (процедури закупівлі).  Відбір з наданих пропозицій, здійснює тендерна комісія, створена за наказом голови БО «МАРШ ЖІНОК».
Тендерна комісія обирає переможця по критерію найвигідніша ціна, якщо інші критерії повністю відповідають до вимог закупівлі.

Учасника, який визнаний переможцем, буде повідомлено не пізніше 3 (трьох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом розміщення відповідного повідомлення електронною поштою.

Укладання договору: Замовник укладає договір про закупівлю з учасником, який визнаний переможцем, протягом строку дії його пропозиції, не пізніше ніж через 5 днів з дня прийняття рішення про намір укласти договір про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації та пропозиції учасника-переможця. Умови договору про закупівлю не повинні відрізнятися від змісту цінової пропозиції переможця процедури закупівлі. Істотні умови договору про закупівлю не можуть змінюватися після його підписання до виконання зобов’язань сторонами в повному обсязі. Зміни до договору про закупівлю оформлюються в такій самій формі, що й договір про закупівлю, а саме у письмовій формі шляхом укладення додаткової угоди до договору. У разі відмови переможця від підписання договору про закупівлю відповідно до вимог тендерної документації, замовник відхиляє цінову пропозицію такого учасника та визначає переможця серед тих учасників, строк дії цінової пропозиції яких ще не минув.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.