bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Висловлення зацікавленості в новому проєкті із СОГІССО (ЛГБТІК+) інклюзії від IRC
17.11.2023

Міжнародний комітет порятунку (IRC) є провідною міжнародною організацією з гуманітарної допомоги та розвитку, заснованою в 1933 році, яка зараз працює в 42 країнах світу. У своїй роботі, У зонах бойових дій, стихійних лих та переміщення, особливо важливо приділяти першочергову увагу роботі з маргіналізованими спільнотами, які можуть наражатися на підвищений ризик шкоди, в тому числі з людьми з різноманітною сексуальною орієнтацією, гендерною ідентичністю та самовираженням та статевими ознаками (СОГІССО).

У партнерстві з Edge Effect – експертною гуманітарною організацією, що займається питаннями СОГІССО різноманіття, – IRC запустив нову міжнародну програму для залучення СОГІССО різноманіття до гуманітарної діяльності – TRANSFORM (за підтримки BHA).

Про що програма TRANSFORM?

  • • Мета програми: розробка механізмів, які допоможуть гуманітарним організаціям систематично враховувати різноманітні СОГІССО характеристики при реагуванні на конфлікти та переміщення.
  • • Заходи програми:
    • ○ Процес взаємного навчання між IRC Україна та місцевими СОГІССО ОГС з питань СОГІССО інклюзії у гуманітарну діяльність;
    • ○ Проведення низки оцінок гуманітарних програм IRC в Україні, щоб визначити існуючі стратегії та прогалини в охопленні та роботі з людьми з різним СОГІССО характеристиками.
  • • Очікувані результати: за результатами цих оцінок будуть розроблені рекомендації, які допоможуть IRC Україна стати більш інклюзивним до різноманіття СОГІССО у своїй програмній та організаційній роботі.

Кого шукає IRC Україна?

В Україні IRC буде співпрацювати з місцевими ОГС, які займаються питаннями СОГІССО (ЛГБТІК+ ОГС). Очікується, що зацікавлені місцеві партнери будуть залучені до всіх заходів, запланованих в рамках проєкту: участь у воркшопах, виконання завдань між заходами, залучення до процесу пост-оцінки, розробка проєктних матеріалів та рекомендацій та участь у регулярних координаційних зустрічах.

Що може дати програма TRANSFORM вашій ОГС?

В рамках програми IRC може запропонувати СОГІССО організаціям-учасницям фінансові ресурси для підвищення їхньої кваліфікації та організаційного розвитку, а також для підтримки їхньої участі у вищезазначених видах діяльності. Крім того, IRC Україна намагатиметься сприяти створенню можливостей для нетворкінгу та дискусій з метою конструктивної взаємодії з гуманітарною інфраструктурою в Україні для ОГС-партнерів.

Форма для Висловлення Зацікавленості розміщена за посиланням. Щоб дізнатися більше про програму TRANSFORM та це Висловлення Зацікавленості, будь ласка, перегляньте інформаційну записку проєкта за посиланням.

Кінцевий термін подання - 7 грудня, 23:59 за східноєвропейським часом (за київським часом). Всі організації-заявниці будутьпроінформовані про результати розгляду їхніх заявок, а відібрані організації будуть проінформовані про подальші дії у рамках відбору. Для додаткової інформації або запитаннях по Висловленню зацікавленності або програмі TRANSFORM, звертайтеся, будь ласка до Руслани Гнатченко ([email protected]).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.