bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля послуг з розробки онлайн інформаційного сервісу «Інтеграція бізнесу»
23.11.2023

Благодійний фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» в межах грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», грантова угода №M4EG-RRP-LVGA-2023-03, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з розробки онлайн інформаційного сервісу «Інтеграція бізнесу».

Дата оголошення про тендер: 23.11.2023

Термін подання тендерних пропозицій: до 11.12.2023 до 17:00

Предметом закупівлі є ДК 021:2015: 72000000-5 — Послуги у сфері інформаційних технологій: консультування, розробка програмного забезпечення, послуги мережі Інтернет і послуги з підтримки

Умови оплати Послуг: Договір з фіксованою ціною в гривні з/без ПДВ з оплатою після підписання Акту приймання-передачі наданих послуг.

Строк надання послуг: до 31.01.2024

В закупівлю послуг з розробки онлайн інформаційного сервісу «Інтеграція бізнесу» входить:

  1. Розробка інформаційної структури сервісу та інформаційне програмування  відповідно до Технічного завдання (Додаток 1).
  2. Інформаційне наповнення та тестування сервісу.

Вимоги до постачальника послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення надання Послуг.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Документ (строком не менше трьох років), що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
  2. Документ (строком не менше 3 років), що підтверджує податковий статус.
  3. Інформаційна довідка, за власноручним підписом уповноваженої особи учасника та завірена печаткою (за наявності), що містить: повну назву учасника, юридичну та поштову адреси, банківські реквізити обслуговуючого банку, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).
  4. Оригінал Рахунка-фактури.
  5. Зразок договору надання послуги.  
  6. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).
  7. Договір на надання аналогічних послуг або рекомендаційні листи від партнерів (не менше 3 зразків) для підтвердження релевантного досвіду.
  8. Резюме (для фізичних осіб-підприємців).
    1. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (Додаток 2 до Тендерного оголошення).

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.
  2. Відповідність запропонованих послуг вимогам Додатку 1 до тендерного оголошення.
  3. Обов’язковий досвід виконання аналогічних послуг не менше 3х років.
  4. Прийнятна ціна, строк надання Послуг.

 

*Переможцем тендеру буде обрано учасника, який має відповідний досвід роботи у наданні аналогічних послуг за умови прийнятної ціни та терміну виконання робіт.

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 05.12.2023 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Відкритий тендер_M4EG-RRP-LVGA-2023-03_назва учасника» до 11.12.2023 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:00 11.12.2023 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 18.12.2023 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

                                                                                                                                             

Контактна особа: Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Контакти

  • Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.