bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит цінових пропозицій
01.12.2023

Опис позицій до закупівлі товарів / технічне завдання для робіт, послуг

 

Назва

 

Кількість

 

Додаткова інформація

1

Термобілизна трико і кофта)

колір хакі

92 шт.

Комплект термобілизни білизни (95% поліестер, 5% еластан, зима, однотонний, +5 -20 С, чоловічий/жіночий, однотонний)

 

 

Термін надання послугз 28 листопада 2023 року по 05 грудня 2023 року

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника товарів або виконавця робіт та послуг 

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам

1.

Право на здійснення підприємницької діяльності за законодавством України

• Копія Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; 

2

Досвід роботи на ринку

• Копії аналогічних договорів про наявність досвіду

3

Право на продаж 

• Ліцензія

4.

Безготівковий розрахунок

• Наявність рахунків для безготівкового розрахунку

 

Закупівля товарів та послуг, передбачених предметом закупівлі, здійснюється без ПДВ (згідно положень п. 26 підрозділу 2 розділу ХХ Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 р. № 284, оскільки витрати здійснюються в рамках грантів проекту Глобального фонду, наданих відповідно до програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні).

Цінові пропозиції залишаються дійсними протягом 90 календарних днів з дати їх подання

Склад цінової пропозиції:

Цінова пропозиція у формі Додатку 1 до Цінової пропозиції, рахунку-фактури, пропозиції, прайс-листа, офіційного листа, тощо;

Документи, які підтверджують відповідність технічним та кваліфікаційним вимогам (див. таблиці вище).

Підписанням та поданням своєї цінової пропозиції учасник погоджується з наступним:

Учасник ознайомленийз Кодексом поведінки постачальників (http://network.org.ua/ projects/nuo/purchase.php ) участь у закупівлі пов’язаних осіб або ж змова учасників місцевої закупівлі забороняється. У разі виявлення таких фактів, результати закупівлі буде відмінено або договір з відповідним постачальником буде достроково розірвано в односторонньому порядку з поверненням всього отриманого таким постачальником за договором та відшкодуванням збитків завданих Організації.

Правила оформлення пропозиції учасника:

1. Учасники подають пропозиції у електронному вигляді через електронну платформу Zakupki.prom.Gurt.ua

2. Всі копії будь-яких документів, що включаються в місцеву закупівлю, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи.

3. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй пропозиції несе учасник.

5. Замовник залишає за собою право запросити від переможця закупівлі інші документи, які можуть бути необхідними для уточнення/підтвердження вимог до учасника та/або укладення договору. При цьому, Замовник не має право вимагати документи, які не передбачені чинним законодавством для даного виду діяльності.

6. До участі у оцінці пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі Організатора допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Умови надання послуг:

1. Послуги надаються згідно укладеного договору. 

2Надання послуги здійснюється до кінця 2023 року, виходячи із потреби замовника.

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з постачальниками (прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, e-mail):

Михайлишин Галина Степанівна 

79000, м. Львів, вул. Личаківська, 217

Тел.: +38 098 67 000 97; mgalinka1103@gmail.com

Цінові пропозиції приймаються через електронну платформу Zakupki.prom з 28.11.23 до 12:00 год. По 05.12.23 рр.(включно)

Методика обрання переможця конкурсу (процедури місцевої закупівлі): 

1. Обрання переможця конкурсних торгів буде відбуватися через електронний майданчик zakupki.prom.ua.gurt.ua.
2. Пропозицій повинні містити ТМ товарів абовиробникадокументи з підтвердженнявідповідності характеристик товарів вимогамтендерної документації (документація з характеристиками товару від виробника, фото товарів із характеристиками на етикетці тощо), а також сертифікати якості на надану продукціюХарактеристики  товарів повинні відповідатихарактеристикам, вказаним у  розділі Назватоварівщо повинно бути підтвердженодокументально.
3. Термобілизна (штани і кофта з довгим рукавом; жіноча; для повсякденного носінняіздодаванням вовниусі шви мають бути плоскими і знаходитися на зовнішній стороні; не повинна розтягуватисяунісекс, розміри: M (46-48) -  20 шт.; L (48-50) -  40 шт.; XL (50-52) - 32 шт.).
4. Товар має супроводжуватися документами, щозавірені належним чином, що засвідчують якістьта безпеку запропонованої в повному обсязіпродукціїщо є предметом закупівлінаявністьяких передбачена чинним законодавством(сертифікати відповідності та/або посвідченняпро якість та/або декларація про якістьекспертні висновки (у разі наявності) та/абодовідки).
5. Організація залишає за собою право відхилити комерційні та інші пропозиції всіх учасників процедури конкурсу
6. При визначенні переможця даної процедури перевага буде надаватися ФОП та соціальним підприємствам у знаходяться у межах Львівської області або м. Львів, в яких працюють люди з ключових до ВІЛ груп.

       7. Комітетом із місцевої закупівлі Організатора відбираються розглядає пропозицію переможця на відповідність технічним, кваліфікаційним та іншим вимогам до предмета закупівлі та постачальника, які містяться у цьому Запиті. Після чого відбувається затвердження переможця процедури місцевої закупівлі. Замовник може скасувати закупівлю не обґрунтовуючи.

     8. Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться, протягом 10 (десяти) календарних днів з кінцевої дати подання цінових пропозицій. Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасника не пізніше 5 (п’яти) календарних днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надіслання відповідних повідомлень всім учасникам місцевої закупівлі поштою або електронною поштою.

Контакти

  • Михайлишин Галина Степанівна 79000
  • м. Львів
  • вул. Личаківська
  • 217 Тел.: +38 098 67 000 97; [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.