bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю: Детектори та аналізатори
01.12.2023

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Газоаналізатори в комплекті з мобільним термопринтером) в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Товар) та запрошує Вас подати пропозицію.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в рамках реалізації програми Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні (англійською мовою: «Gain momentum in reducing TB/ HIV burden in Ukraine») (далі – проект Глобального фонду) за договором про надання гранту від 04 грудня 2020 року № 1936 (UKR-C-PHC).

 1. Назва предмету закупівлі: ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Газоаналізатори в комплекті з мобільним термопринтером).

2. Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Технічні вимоги до товару».

3. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «11» грудня 2023 року до 13:00 (включно) за київським часом.

4. Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

5. Очікувана вартість закупівлі: 11 516 650,00 грн.

6. Строк дії пропозиції: пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

7. Термін постачання: до 25 грудня 2023 року.

8. Умови поставки:

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести на склад за адресою: вул. Бориспільська, 9, с. Велика Олександрівка, Бориспільського р-ну, Київської області.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його на склад Замовника.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару.

Постачальник зобов’язаний виготовити наклейки та нанести зображення на Товар у відповідності до Додатку № 6 «Технічні вимоги до наклейок та нанесення зображень».

          Обсяг предмету закупівлі та послуг, пов’язаних з постачанням товару може бути збільшений Замовником після підписання договору з Переможцем, але не більше ніж на 20 %.

9. Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 12,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «Тендер на закупівлю - ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Газоаналізатори в комплекті з мобільним термопринтером), до уваги: головного фахівця відділу закупівель та постачань Оксани Іванової, тел.: (044) 334 53 16.

10. Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України.
  • Відповідність кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».
  • Відповідність запропонованого Товару технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку № 2 «Технічні вимоги до товару».
  • Оплата відбуватиметься виключно без ПДВ, по факту постачання продукції протягом 5 (П’яти) робочих днів з дати постачання та підписання уповноваженими представниками Сторін видаткових накладних.

11. Критерії оцінки пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:

  • Ціновий критерій.

12. Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

2)   підписаний Додаток № 2 «Технічні вимоги до товару»;

3)   заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

4)   заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

5)   заповнений та підписаний Додаток № 7 «Таблиця відповідності товару технічним вимогам»;

6)   іншу інформацію і документами, які учасник вважає за необхідне подати.

13. Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: додаткову інформацію можна отримати у фахівця відділу закупівель та постачань Оксани Іванової, за телефоном: (044) 334 53 16, е-mail: [email protected].

Контакти

  • Оксана Іванова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.