bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук учасників Менторської програми 5.0 для організацій громадянського суспільства
11.12.2023

Шукаємо учасників Менторської програми 5.0 – натхненних менторів, які готові поділитися своїми успіхами, та мотивованих менті, які прагнуть навчатися та зростати.
 
Ви команда молодої громадської чи благодійної організації, яка прагне розвиватися і шукає підтримку?
 
Чи навпаки, ви організація, яка вже досягла успіху, і прагнете поділитися своїм досвідом? Тоді запрошуємо до участі.
 
Менторська програма 5.0 – це спеціально розроблена унікальна програма, в якій протягом 7 місяців сталі ОГС будуть наставниками (менторами) для відібраних організацій громадянського суспільства (менті) та допомагатимуть розвивати й посилювати їхні адвокаційні та інші спроможності.
Щоб взяти участь Програмі, потрібно до 12 грудня 2023 року (включно) заповнити заявки
 
- Про умови та подачу заявки для організацій-менторів читайте за посиланням: https://cedem.org.ua/events/konkurs-mentoriv-mentorskoyi-programy-5-0/.
 
- Про умови та подачу заявки для організацій-менті читайте за посиланням: https://cedem.org.ua/events/nabir-menti-na-mentorsku-programu-5-0/.
 
Деталі – у анонсах за посиланнями.
 

Якщо у вас з’явилися запитання, пишіть на [email protected] із зазначенням “Менторська програма 5.0. Запитання” в темі листа.

Більше детальної інформації про реалізовані Менторські програми – за посиланням https://linktr.ee/mentorship_cedem.

Менторська програма 5.0 для підсилення адвокаційних та інших спроможностей організацій громадянського суспільства проводиться в межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.