bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Детектори та аналізатори
11.12.2023

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує тендер за процедурою «Запит цінових пропозицій» на закупівлю ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Мундштуки типу Dräger Аlcotest Mouthpieces Standard (або еквівалент) для Газоаналізатора типу Dräger Alcotest (або еквівалент))в рамках реалізації програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Товар) та запрошує Вас подати пропозицію.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в рамках реалізації програми Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні (англійською мовою: «Gain momentum in reducing TB/ HIV burden in Ukraine») (далі – проект Глобального фонду) за договором про надання гранту від 04 грудня 2020 року № 1936 (UKR-C-PHC).

 1. Назва предмету закупівлі: ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Мундштуки типу Dräger Аlcotest Mouthpieces Standard (або еквівалент) для Газоаналізатора типу Dräger Alcotest (або еквівалент)).

2. Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 2 «Технічні вимоги до товару».

3. Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: «19» грудня 2023 року до 13:00 (включно) за київським часом.

4. Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

5. Очікувана вартість закупівлі: 4 336 703,00 грн.

6. Строк дії пропозиції: пропозиція повинна бути дійсна протягом 90 (дев’яносто) календарних днів.

7. Термін постачання: до 25 грудня 2023 року.

8. Умови поставки:

Поставка товару відбуватиметься на умовах DDP правил Інкотермс.

Постачання товару планується провести на склад за адресою: вул. Бориспільська, 9, с. Велика Олександрівка, Бориспільського р-ну, Київської області.

Постачальник несе всі ризики за пошкодження або втрату товару до передачі його на склад Замовника.

В обов’язки Постачальника входить упаковка товару, необхідна для забезпечення безпечного перевезення товару.

          Обсяг предмету закупівлі та послуг, пов’язаних з постачанням товару може бути збільшений Замовником після підписання договору з Переможцем, але не більше ніж на 20 %.

9. Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінова пропозиція, яка складається з документів, зазначених у п. 12,  повинна надсилатись у вигляді сканованих копій та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки, підпису і т.ін., на електрону адресу: [email protected] з зазначенням у темі листа: «Тендер на закупівлю - ДК 021:2015 - 38430000-8 - Детектори та аналізатори (Мундштуки типу Dräger Аlcotest Mouthpieces Standard (або еквівалент) для Газоаналізатора типу Dräger Alcotest (або еквівалент)), до уваги: фахівця відділу закупівель та постачань Оксани Іванової, тел.: (044) 334 53 16.

10. Організаційні вимоги:

  • Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України.
  • Відповідність кваліфікаційним критеріям, визначеним в Додаток № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям».
  • Відповідність запропонованого Товару технічним вимогам Замовника, визначеним в Додатку № 2 «Технічні вимоги до товару».
  • Оплата відбуватиметься виключно без ПДВ, по факту постачання продукції протягом 5 (П’яти) робочих днів з дати постачання та підписання уповноваженими представниками Сторін видаткових накладних.

11. Критерії оцінки пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:

  • Ціновий критерій.

12. Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)        документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та передбачені Додатком № 1 «Інформація про спосіб документального підтвердження відповідності Учасників встановленим кваліфікаційним критеріям»;

2)   підписаний Додаток № 2 «Технічні вимоги до товару»;

3)   заповнений та підписаний Додаток № 3 «Форма цінової пропозиції»;

4)   заповнений та підписаний Додаток № 4 «Декларація конфлікту інтересів учасника тендерної процедури»;

5)   іншу інформацію і документами, які учасник вважає за необхідне подати.

13. Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками закупівлі: додаткову інформацію можна отримати у фахівця відділу закупівель та постачань Оксани Іванової, за телефоном: (044) 334 53 16, е-mail: [email protected].

Контакти

  • Оксана Іванова

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.