bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Забезпечення належного рівня надання послуг в процесі відновлення
12.12.2023

8 грудня у м. Київ відбулася наступна зустріч Платформи громадської участі у відновленні Нижньодуванської територіальної громади. Організаторами заходу виступили Нижньодуванська селищна військова адміністрація та ГО «Громадська ініціатива Луганщини». Платформа забезпечує взаємодію мешканців самої територіальної громади та її керівництва, їх активну участь у прийнятті рішень для подальшої розробки складання плану відновлення громади та її подальшого розвитку.

       Після попередніх обговорень, на цьому заході учасники обговорювали умови відновлення різноманітних послуг на деокупованих територіях, які також повинні враховуватися та закладатися у план:

  1. надання послуг пенсійного фонду;
  2. надання послуг центру зайнятості;

       3.   надання соціальних послуг для окремих категорій мешканців;

       4.   забезпечення різноманітними виплатами;

       5.   забезпечення діяльності центрів надання адміністративних послуг;

       4.   забезпечення технічних умов для надання послуг он-лайн.

        Це важливо в контексті можливого збереження спроможності громади, а саме забезпечення  належного рівня надання публічних послуг з урахуванням критеріїв інклюзії.

Захід організовано завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проекту «Ефективність процесів відновлення та відбудови в Україні через забезпечення участі громадян», який виконує ГО «Центр Доброчин» у партнерстві з громадськими організаціями «Громадська ініціатива Луганщини», «Фонд розвитку міста Миколаєва», «Чугуївська правозахисна група» та «Причорноморський центр політичних і соціальних досліджень».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.