bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УВФ уклав Меморандум Порозуміння з міжнародною організацією IREX
20.12.2023

До акту підписання меморандуму долучились команди Український ветеранський фонд та IREX, а також Метью Р. Джонсон — радник зі стабілізаційних питань Посольства США в Києві та член Наглядової ради УВФ.

Ця угода символізує не лише формальне юридичне зобов’язання, але й виражає глибоку спільну місію та обов’язок перед тими, хто віддав своє життя для служби країні.

Вона визнає їхній внесок та підтверджує намір обох організацій взяти на себе відповідальність за добробут та підтримку ветеранів.

IREX співпрацює з УВФ в межах двох своїх програм: Український Фонд Швидкого Реагування та “Програма реінтеграції ветеранів”, що фінансуються Державним департаментом США.

Зокрема, організація підтримує роботу гарячої лінії кризової психологічної допомоги ветеранам та сім’ям, надає інституційну підтримку УВФ та співпрацює у контексті проведення досліджень, психологічного компонента та інших стратегічно важливих напрямів.

Ключовим аспектом цієї співпраці є створення затишного та комфортного середовища для ветеранів, що сприятиме їхній успішній інтеграції у повсякденне життя та реалізації їхнього потенціалу у цивільному житті.

“Український ветеранський фонд є ключовим партнером для IREX на проєктах, які фокусуються на підтримці ветеранів та ветеранок. Сьогодні, через підписання цього меморандуму ми ще раз підтвердили свою готовність продовжити нашу співпрацю, а також розглянути можливість її розширення та посилення” – Директорка проєктів IREX Україна, Уляна Бах.

”Наша мета — зробити роботу Українського ветеранського фонду ще більш ефективною, орієнтуючись на фактичні дані та конкретні потреби кожного ветерана, членів їхніх сімей, а також сімей загиблих. Саме зосередження на цих аспектах дозволить нам досягти важливого консенсусу в середовищі ветеранів і забезпечити, щоб наші зусилля були максимально результативними та відповідали реальним потребам цих людей.” – Руслана Величко-Трифонюк, виконуюча обовʼязки Виконавчого директора Українського ветеранського фонду.

Ми переконані, що лише спільними зусиллями можна досягнути значних змін і забезпечити гідне майбутнє для наших ветеранів.

Український ветеранський фонд та IREX з нетерпінням чекають на продовження цієї колаборації та впевнені, що спільні зусилля принесуть позитивні результати для ветеранської спільноти та українського суспільства в цілому.

Контакти

  • https://veteranfund.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.