bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Аваліст» оголошує тендер «Поточний ремонт гуртожитку»
22.12.2023

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує тендер «Поточний ремонт гуртожитку за адресою: Донецька область, м.Покровськ, вул. Ольшанського 7»

Мета тендеру:
Вибір постачальника / підрядної організації для виконання будівельних робіт, а саме: «Поточний ремонт гуртожитку за адресою: Донецька область, м.Покровськ, вул. Ольшанського» (Додаток №5 – Технічне завдання).


Місце поставки та виконання робіт:
Донецька обл., м. Покровськ (Додаток №5 – технічне завдання)  

Умови тендеру:
1. Валюта пропозиції – українська гривня;
2. Валюта оплати - українська гривня;
3. Підрядник (ки) з котрим буде заключено договір,   для проведення початку виконання робіт,  отримує  зі сторони Замовника – «Замовлення на виконання» PO, Термін виконання PO, 45 календарних днів, після підписання замовлення на виконання PO та ДА, ДЦ, ЛК. Графік надання цих послуг почне діяти одразу після видачі замовлення на виконання. 
4.    Умови оплати - відповідно до процесу реалізації проєкту постачання : 50% - передоплата після  підписання замовлення на виконання PO та ДА; 50% - після виконання роботи та підписання актів прийому передач робіт.
5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж 60 календарних днів дати подання пропозицій.
6. Будівельні матеріали, демонтажні та монтажі роботи повинні відповідати вимогам, які описані у технічних завданнях на постачання по кожному лоту (Додаток №5 – технічне завдання)
7. Ціна на Товар / Послуги визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість товару та додаткових матеріалів, витрати на доставку, завантаження-розвантаження, демонтажу старих конструкцій, прибирання та вивіз мусору, монтажу нових конструкцій та інших необхідних витрат.
8. Учасник тендеру бере на себе зобов’язання та несе повну відповідальність щодо забезпечення дотримання вимог з охорони праці, а також здійснює належне забезпечення  своїх співробітників підрядників під час виконання договору, належними засобами індивідуального захисту та необхідних інструментів.
9. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії, повинні надати структуру власності (для ТОВ).
10. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.


Номер тендеру:
PF.029.EC.23.006.RFQ.01

Кінцевий термін подання тендерної пропозиції:

08 січня 2024р. до 14.00

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.