bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

З наступного року новомістяне на Хмельниччині зможуть приймати участь в конкурсах Бюджету участі
25.12.2023

Маємо ще один гарний подарунок для ВПО! Знову вітаємо мешканців та новомістян Хмельницької міської територіальної громади, яка отримала Програму бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Хмельницької міської територіальної громади, розраховану на 2024-2026 роки. Головне для нас – це враховані пропозиції в Програмі стосовно участі ВПО!

       Нарешті, внутрішньо переміщені особи, що взяті на облік на території громади, можуть без обмежень, з правом голосу, приймати участь в конкурсі проєктів, передбачених цією Програмою! Це перша обласна громада, яка знову прислухалася до ВПО та зробила важливий крок на зустріч для сприяння інтеграції ВПО за новим місцем проживання на території громади. Рішення про її затвердження ухвалили на позачерговій 36-ій сесії міської ради 21.12.23 р.

        Нагадуємо, що наприкінці листопада у м. Хмельницькому відбулося спільне засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб та Координаційної ради з питань розвитку та підтримки волонтерства, під час якої керівник ГО «Громадська ініціатива Луганщини» запропонувала для обговорення питання внесення змін до проєкту рішення Хмельницької міської ради «Про затвердження Програми бюджетування за участі громадськості (Бюджет участі) Хмельницької громади на 2024-2026 роки. Зміни стосуються можливостей участі ВПО в цій програмі, зокрема подання їхніх проєктів і передбачення можливості голосування та переліку документів до проєктів (довідка ВПО). В заході прийняли участь розробники Програми – представники Управління економіки Хмельницької міської ради.

             

#IRF

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

 

Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Дієві рецепти сприяння інтеграції ВПО на території Хмельницької територіальної громади: створюємо разом!» за підтримки Європейського союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.