bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь в опитуванні та безкоштовні консультації для соціальних підприємців
28.12.2023

Організація Social Economy Ukraine оголошує про запуск масштабного дослідження - European Social Enterprise Monitor, яке спрямоване на вивчення стану соціального бізнесу, впливу війни на діяльність соціальних та імпакт підприємств, а також дослідження громадської думки та ідей для розвитку цієї сфери, зокрема на законодавчому рівні. Усі учасники отримають можливість скористатися безкоштовними консультаціями з різних аспектів розвитку свого бізнесу.

Що таке ESEM

ESEM (European Social Enterprise Monitor) - це міжнародна ініціатива, яка об’єднує соціальних підприємців та організацій, які підтримують його розвиток для вивчення стану галузі. Основна мета - отримати якомога більше інформації та почути думку соціальних підприємств та імпакт бізнесів щодо їх візії розвитку соціального підприємництва.

Понад 2 000 соціальних підприємців Європи вже зробили свій внесок у минулому виданні ESEM і їхні голоси вже впливають на політики та програми підтримки в країнах Європейського Союзу. Цьогоріч ESEM вперше проводиться в Україні зусиллями команди Social Economy Ukraine за підтримки міжнародної мережі соціального підприємництва EUCLID NETWORK та національних партнерів - Офісу з розвитку підприємництва та експорту та Дія Бізнес. 

Чому це важливо для українських соціальних підприємців

Дослідження стане основою для розробки стратегій, програм та ініціатив, які враховують усі особливості українського соціального бізнесу. Також, враховуючи вплив війни, дослідження надасть можливість розуміти, які інструменти підтримки є необхідними для відновлення та розвитку таких підприємств.

Також усі підприємці, які візьмуть участь у дослідженні, зможуть отримати безкоштовні консультації з актуальних для них питань для розвитку бізнесу, а також в подальшому регулярно отримувати інформацію про нові можливості.

Як взяти участь

Всі соціальні та імпакт підприємці запрошуються взяти участь в опитуванні до 15 січня 2024 р., яке знаходиться за посиланням (https://euclid.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6QXaiQ0xOnUAj66). Від одного підприємства - одна заявка.

Як отримати консультацію

Після завершення опитування кожен учасник отримає можливість безкоштовної консультації з експертами з розвитку бізнесу. Для цього слід написати запит на отримання консультації в довільній формі та надіслати на електронну адресу [email protected].

Також запрошуємо всіх соціальних підприємців, організацій та зацікавлених осіб розповсюджувати інформацію про ESEM. Ваша підтримка визначить майбутнє соціального підприємництва в Україні.

Приєднуйтеся до дослідження зараз, ваша участь важлива!

 

Коротка довідка:

Social Economy Ukraine - організація, заснована у 2022 р., місією якої є розвиток екосистеми соціальної економіки в Україні. Організація спеціалізується на проведенні національних та міжнародних досліджень, розвитку мережі та наданні різноманітних послуг для підприємств та організацій у сфері соціальної економіки. SEU є партнером інституцій ЄС, європейських мереж та асоціацій соціальної економіки та соціального підприємництва у реалізації Social Economy Action Plan (SEAP) - стратегії розвитку соціальної економіки на території Європейського Союзу. Таким чином, втілюючи рекомендації SEAP в Україні, діяльність організації є частиною євроінтеграційного процесу в частині посилення співпраці з підприємствами та організаціями соціальної економіки країн ЄС.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.