bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Важлива допомога для ВПО в Сокирянській громаді (Чернівецької області)
30.12.2023

Завершилася реалізація проєкту “Діємо заради допомоги!”, спрямованого на підтримку внутрішньо переміщених осіб, запровадженого громадською організацією “Пошук інновацій” у рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу.
У рамках проєкту було доставлено та роздано 300 сімейних продуктових пакетів, включаючи засоби гігієни та базові медичні препарати, сім’ям переселенців із зони бойових дій, які наразі проживають у віддаленій громаді Чернівецької області.
Цю допомогу отримали сім’ї ВПО, зокрема жінки з неповнолітніми дітьми, особи 65+ років, люди з особливими потребами, які приїхали з окупованих територій та з місць активних бойових дій.
Під час роздачі допомоги багато хто ділився своїми переживаннями та висловлював щиру вдячність, вказуючи на важливість цієї допомоги для них у Сокирянській громаді.
Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО “Мережа 100 відсотків життя Рівне”. Її зміст є відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГО “Пошук інновацій” і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.
#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом
#EU4CSOsEmergencyActions

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.