bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реалізація проєкту «Забезпечення питною водою мешканців Долинської громади Запорізької області»
31.12.2023

З 01 жовтня по 31 грудня 2023 року громадською організацією «Центр розвитку «Жіночий світ» за підтримки реалізовувався проєкт «Забезпечення питною водою мешканців Долинської громади Запорізької області».

Територія громади перебуває під постійними обстрілами, внаслідок чого відбувається руйнування інфраструктури та комунікацій, житлових будинків та споруд жителів та підприємств. А після підриву військами рф Каховської ГЕС рівень води в річці Дніпро знизився суттєво нижче критичної відмітки. Це унеможливило забір і подачу води з Дніпра і деякі села залишились відрізаними від водопостачання.

Так у громаді з’явилась найактуальніша проблема: забезпечення питною водою населення.

 Для налагодження водозабору води з річці Дніпро та для її постачання в село Розумівка закуплений потужний насос. У двох школах (де проходять заняття дітей першого року навчання) та двох пунктах незламності громади встановлені стаціонарні фільтри для очищення та знезараження води до відповідності санітарним нормам. Мешканці уразливих категорій отримали складні ємності для зберігання та фільтри-кувшини з картриджами для очищення води.

Загалом за результатами проєкту понад трьох тисяч осіб отримали доступ до питної води та можливість користуватись нею без перебоїв.

 

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне». Її зміст є виключно відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions ГО «Центр розвитку «Жіночий світ» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#StandWithUkraine #ПрямуємоРазом #EU4CSOsEmergencyActions

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.