bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендерне оголошення №4 із закупівлі послуг з виробництва відеопродукції в м.Славутич
05.01.2024

Благодійний фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» в межах грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», грантова угода №M4EG-RRP-LVGA-2023-03, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з виробництва відеопродукції.

Дата оголошення про тендер: 05.01.2024

Термін подання тендерних пропозицій: до 17:00 14.01.2024

Предметом закупівлі є 92111000-2 Послуги з виробництва кіно- та відеопродукції.

Місце надання Послуг: м.Славутич, Вишгородський район, Київська область, Україна

Умови оплати Послуг: Тільки післяплата. Договір з фіксованою ціною в гривні з ПДВ або без ПДВ з оплатою після підписання Актів приймання-передачі наданих послуг.

Строк надання Послуг: протягом 30 днів з дати підписання договору.

Строк надання послуг може бути змінений у разі продовження строку реалізації грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», грантова угода №M4EG-RRP-LVGA-2023-03.

Детальний опис вимог до Послуг наведено в Додатку 1 «Технічне завдання» до Тендерного оголошення.

Вимоги до постачальника послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, які мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення надання Послуг.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Документ, що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
  2. Документ, що підтверджує податковий статус.
  3. Інформаційна довідка, за власноручним підписом уповноваженої особи учасника та завірена печаткою (за наявності), що містить: повну назву учасника, юридичну та поштову адреси, банківські реквізити обслуговуючого банку, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).
  4. Лист-гарантія у довільній формі, який містить інформацію про те, що учасник не підпадає під дію Закону України «Про санкції», Указу Президента від 15.05.2017р. №63/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», Указу Президента України від 15 травня 2017р. №133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017р. «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).
  5. Портфоліо компанії/ФОПа (не більше 3 сторінок), яке презентує учасника і включає в себе наступне:

-          загальну інформацію про учасника;

-          посилання на приклади аналогічних робіт (не менше трьох), розміщених на веб-платформах або інших мережевих ресурсах, які можна ідентифікувати, як роботи відповідного учасника тендеру або підтвердити авторство відповідним договором.

  1. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (Додаток 2 до Тендерного оголошення).

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення (надано повний пакет документів, заявка допускається до розгляду).
  2. Релевантний досвід (оцінюється за портфоліо) (30 балів).
  3. Досвід роботи на ринку відеопродукції (за реєстраційними документами) (10 балів)
  4. Прийнятна ціна (60 балів).

 

Переможцем тендеру буде обрану пропозицію, яка матиме максимальну кількість балів за  результатами оцінювання Тендерним комітетом.   

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 10.01.2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_M4EG-RRP-LVGA-2023-03_назва учасника» до 17:00 14.01.2024  року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 17:00 години 14.01.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 19.01.2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови.

 

Контактна особа: Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Контакти

  • Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.