bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

23-24 січня відбудеться Конференція «Точки опори»
17.01.2024

Освітня платформа «Точки опори» за підтримки ІСАР «Єднання» у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» проведе унікальну конференцію у гібридному-форматі, присвячену актуальним питанням сучасного українського громадянського суспільства. Подія відбудеться 23-24 січня, буде транслюватись наживо на сторінках організаторів та на YouTube. Додатково 24 січня буде можливість долучитись до конференції офлайн.

Для тих, хто хоче отримати посилання на трансляцію конференції 23 та 24 січня, а також має бажання відвідати офлайн-подію 24 січня рекомендовано зареєструватись до 21 січня 23:59 за Києвом. Точний розклад, посилання на трансляцію та місце проведення офлайн-заходу буде надіслано зареєстрованим слухачам. 

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/7GL78hQeQtVqaJ6k6

Гібридний формат конференції дасть змогу долучитись до події всім зацікавленим учасникам, питання можна буде поставити в коментарях до трансляції. Питання будуть озвучені спікерам, і організатори заходу докладуть зусиль, аби спікери максимально повно відповіли на них.

Ключові теми конференції:

23 січня

1. Громадянський сектор як партнер у сфері реабілітації ветеранів.

2. Безбар’єрність як нова суспільна норма.

3. Архівування війни як стратегія спротиву.

4. Україна як світовий бренд: досвід громадських організацій.

5. ЛҐБТКІА+ рух в Україні до та під час війни.

5. Нові виклики у сфері захисту тварин.

 

24 січня

1. Роль територіальних громад у наданні соціальних послуг в умовах війни.

2. Можливості громадянського суспільства у роботі з вразливими групами населення, зокрема ВПО.

 

Спікери конференції — українські  громадські активісти та кінематографісти, які поділяться своїм досвідом та перспективами. Повний список спікерів буде анонсовано трохи згодом.

«Точки опори» – це освітня програма, ініційована фундацією «З країни в Україну», що підтримує громадські організації з прифронтових та деокупованих територій.

Проєкт «Точки опори» реалізовано фундацією «З країни в Україну» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.