bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний відбір на надання послуг для конференції у Києві продовжено до 23 січня
20.01.2024

Український кластерний альянс (далі – УКА) оголошує конкурсний відбір на надання послуг для організації та проведення міжкластерної конференції у Києві: “Кращі практики УКА в розвитку кластерів та МСП” в рамках проєкту «Інституційний розвиток Українського Кластерного Альянсу та просування кластерних ініціатив України». Завдання:

1. Промокампанія з залучення до конференції в Києві цільових груп (не менше 100 учасників) – Документація знаходиться тут: https://drive.google.com/…/13iyrc8HkQauZJzwdmdN…/view

2. Послуги фотографа до конференції в Києві — Документація знаходиться тут: https://drive.google.com/…/1wQCiH52rHmdniIo5RQGGXS…/view

3. Послуги відеомонтажу до конференції в Києві — Документація знаходиться тут: https://drive.google.com/…/1C8od4zp5FL…/view

У доданих файлах дивіться Технічне завдання та форму Пропозиції щодо ціни.

Якщо Вас зацікавила наша конкурсна пропозиція, просимо заповнити бланк Пропозиції щодо ціни (додається) до конкурсу та надати необхідний пакет документів згідно з вимогами.

Усі пропозиції, завірені підписом керівника та печаткою підприємства (за наявності) разом з портфоліо та іншою інформацією про підприємство (ФОП), а також копіями реєстраційних документів, просимо висилати в електронному вигляді на адресу [email protected].

Документи необхідно надсилати на електронну адресу [email protected] до 23:59 год 23 січня 2024 року.

Захід реалізується в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку фінансують Європейський Союз та уряд Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Локальний партнер з виконання проєкту – ГС «Український кластерний альянс».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.